Boeken
t/m
Bekijk beschikbare periodes

Actieve senioren

Camping ’t Veld biedt volop mogelijkheden voor een heerlijke ontspannen vakantie voor actieve senioren. De camping is middenin bossen gelegen en grenst direct aan het fietsknooppuntennetwerk, waardoor uw de mooiste routes kan fietsen in de omgeving van het prachtige Rheeze.

Aantrekkelijke arrangementen

Bij Camping ’t Veld bieden we u als actieve senior(en) graag de mogelijkheid om mooie en voordelige arrangementen te boeken. Zo hanteren we een 55-plus korting en organiseren we regelmatig fiets- en voordeel weekenden, waardoor uw verblijf bij Camping ’t Veld nog aantrekkelijker wordt.

Faciliteiten

Wilt u tijdens uw verblijf op Camping ’t Veld graag beschikken over privé sanitair? Dat kan zeker! De luxe en ruimte sanitair-units zijn uitgerust met een wastafel, toilet en douche. Ook is er verwarming aanwezig.

Activiteiten

Naast alle mogelijkheden die de omgeving van de camping biedt organiseren we op de camping regelmatig activiteiten die uw verblijf op Camping ’t Veld nog prettiger maken. Zo houden we iedere ochtend een zwemuurtje voor volwassenen, waardoor u in alle rust een aantal baantjes kan trekken.

ACSI card en ANWB Camping Key

Met de ACSI card kunt u natuurlijk bij ons terecht, waardoor we u korting kunnen geven in het laagseizoen. Daarnaast accepteren wij ook de ANWB Camping Key, waarmee u veel korting ontvangt op een verblijf.

Wilt u uw verblijf bij Camping ’t Veld boeken? Dat doet u hier.

Aanbiedingen en lastminutes

Aanbieding

Hemelvaart kamperen met privé sanitair

Van 9 mei tot 13 mei 2018 kunt u profiteren van een heerlijk lang weekend tijdens Hemelvaart. Boek nu extra voordelig!
Meer informatie
€ 200,-
Aanbieding

Mobile home Hemelvaart

Huur een luxe mobile home voor 4 personen met Hemelvaart en kom een weekend genieten!
Meer informatie
€ 295,-
Aanbieding

Hemelvaart én Pinksteren kamperen

Genieten tijdens Hemelvaart én Pinksteren bij Camping 't Veld!
Meer informatie
€ 290,-
Camping 't Veld