Boeken
t/m
Bekijk beschikbare periodes
  • Comfortabele lodge
  • Direct zicht op speeltuin
  • Vaatwasser

Terraslodge (5 personen)

Huur een luxe accommodatie in Overijssel

Huur een luxe accommodatie in Overijssel, boek een terraslodge op camping ’t Veld

Waarom een terraslodge huren:

  • ten eerste boekt u een hagelnieuwe accommodatie
  • voorzien van cv
  • daarnaast voorzien van een vaatwasser
  • maar ook een 2e televisie op de ouder slaapkamer
  • speelse opstelling met direct zicht op een speeltuin
  • compleet ingericht voor 5 personen
  • ook een inpandig terras

De terraslodges staan aan de buitenzijde van een nieuw ontwikkeld veld. Centraal op dit veld staat een leuke speeltuin voor de kinderen. U heeft vanaf uw terras dus altijd zicht op uw spelende (klein) kinderen. De terraslodges staan op de plekken 54, 55 en 56. Het veld waarop de lodges staan is autovrij. Uitsluitend laden en lossen van spullen is toegestaan. Deze nieuwe lodges beschikken over 2 slaapkamers. Ten eerste een ouderslaapkamer met de mogelijkheid voor het plaatsen van een campingbedje. Maar ook een kinderkamer met een enkelbed en een stapelbed. Daarnaast beschikt de terraslodge over een moderne badkamer met wastafel, toilet en een ruime douche.

Naast deze nieuwe terraslodges verhuren wij een grote diversiteit aan andere accommodaties. Voor iedereen zit er vast en zeker een geschikte accommodatie tussen.

Al onze accommodaties zijn rook- en huisdiervrij. U bent van harte welkom vanaf 15.00 uur en u dient om 10.00 uur uitgecheckt te zijn. U dient de accommodatie bezemschoon aan ons op te leveren. Zorg ervoor dat de vuilnisbakken leeg zijn en verzamel de was in badkamer.

Bent u benieuwd naar deze prachtige terraslodges? Bekijk hier de tarieven of neem contact op met onze receptie op telefoonnummer: 0523 – 262286.

 

Boek een Terraslodge Inventarislijst terraslodge

Waarom een luxe accommodatie huren op camping ’t Veld:

Camping ’t Veld is de kleinste 5 sterren camping van Nederland. Wanneer u een heerlijke ontspannen vakantie zoekt, maar niet in de drukte op vakantie wilt gaan, kom dan naar camping ’t Veld. Met prachtige voorzieningen, waaronder een overdekt zwembad hoeft niemand zich een moment te  vervelen. Ons actieve animatieteam is alle weekenden en vakanties van april tot oktober aanwezig en organiseert leuke activiteiten voor jong en oud.Kortom: wilt u een luxe accommodatie huren in Overijssel, kom dan naar camping ’t Veld. Voor een heerlijke ontspannen vakantie bent u bij camping ’t Veld aan het juiste adres.

Graag tot ziens op camping ’t Veld.

 

 

 

 

Camping 't Veld