Boeken
t/m
Bekijk beschikbare periodes

Toercaravan (4 personen)

Een luxe toercaravan huren op camping ’t Veld

Voor iedereen die een fijne en ontspannen vakantie wil doorbrengen in een caravan op een camping, maar zelf geen caravan tot zijn beschikking heeft, bieden we dé oplossing: een toercaravan huren bij Camping ’t Veld!

Waarom een toercaravan huren op camping ’t Veld

Als u een toercaravan huurt op Camping ’t Veld, dan weet u zeker dat de caravan compleet is ingericht en van alle gemakken is voorzien. Daarnaast zijn de caravans uitgevoerd met een ruime een voortent en een verhoogde vloer. De toercaravans zijn voorzien van vier slaapplaatsen; een tweepersoonsbed bevindt zich aan de ene zijde van de toercaravan en een stapelbed aan de andere zijde. Het is mogelijk om de slaapvertrekken te scheiden door middel van een schuifwandje. Een lakenpakket dient u bij ons af te nemen.

In de toercaravan zit een keukenblokje, welke van alle gemakken is voorzien. U kunt koken op een 3-pits fornuis. Ook is er een koelkast met vriesvak, waterkoker en een koffiezetapparaat aanwezig. Ten slotte staat er in de voortent een televisie, tuinstoelen, een tuintafel en een parasol.

Wilt u uw verblijf bij Camping ’t Veld boeken? Dat doet u hier.

Roken en huisdieren zijn in onze accommodaties niet toegestaan.

Wanneer u een toercaravan huurt bij ons dan bent u van harte welkom vanaf 15.00 uur. Om 10.00 uur dient u uitgecheckt te zijn. U dient de accommodatie bezemschoon op te leveren.

Toercaravans en nog veel meer

Naast onze prachtige toercaravans verhuren wij diverse andere accommodaties op camping ’t Veld. Nieuw voor 2019 zijn onze luxe safaritenten en terraslodges. Daarnaast verhuren wij luxe mobile homes maar ook verandalodges.

Al onze accommodaties verkeren in prima staat en zijn geschikt voor het aangegeven aantal personen. Voor meer informatie staan wij u graag te woord op telefoonnummer 0523 262286 of mail met info@campingtveld.nl

Graag tot ziens op camping ’t Veld

 

Aanbiedingen en lastminutes

Aanbieding

Zomerarrangement 2019

Kampeerplaats van 6 juli - 15 sept. 2019
Boek hier
€ v.a.1.075,-,-
Aanbieding

Hemelvaart en Pinksteren 2019

Hemelvaart en Pinksteren 2019
Boek hier
€ v.a. 270,-,-
Camping 't Veld