Boeken
t/m
Bekijk beschikbare periodes

Verandalodge (6 personen)

Een verandalodge huren in Rheeze gemeente Hardenberg in Overijssel

Onze verandalodges zijn moderne accommodaties en beschikken over een royale (overdekte) veranda. Daardoor wordt de leefruimte aanzienlijk vergroot. Verder zijn de verandalodges voorzien van alle gemakken.

Verandalodge huren: nieuw veld

Nieuw in 2019 is de opstelling van onze verandalodges. Omdat de lodges gesitueerd zijn aan de buitenzijde van een speels ingericht veld, met in het midden een speeltuin, heeft u altijd zicht op uw spelende kinderen.

Onze Verandalodge beschikken over:

  • Drie slaapkamers,  één kamer met een ouderbed,  twee slaapkamers met 2 enkele bedden naast elkaar, op één van deze slaapkamers is eenvoudig een bed te vervangen door een kinderbedje.
  • Bevat tevens een gezellige woonkamer met keuken
  • Ook een koel- vriescombinatie, koffiezetapparaat en magnetron
  • Nette badkamer en ook een aparte toilet ruimte
  • Overdekte veranda met schaduwdoek
  • Loungeset is ook aanwezig

Verandalodge huren: inrichting 

De lodges beschikken verder over een complete inrichting en zijn voorzien van alle gemakken. Onder andere verwarming in elk vertrek, een vaatwasser en een tweede televisie. natuurlijk een badkamer met wastafel en een royale douche en een apart toilet. Op de veranda bevind zich een loungeset. Ook een droogrek is aanwezig.

De keuken is van alle gemakken voorzien. U kunt koken op een 4-pits fornuis. Ook is er een koel- vriescombinatie aanwezig, een magnetron, vaatwasser, waterkoker en een koffiezetapparaat. Natuurlijk is er een ktv aanwezig. Op de veranda bevindt zich een loungeset.

Boek hier een gezellige verandalodge.

Verandalodge: natuurlijk rookvrij!

Al onze accommodaties zijn rook- en huisdiervrij. U bent van harte welkom vanaf 15.00 uur en u dient om 10.00 uur uitgecheckt te zijn. U dient de accommodatie bezemschoon aan ons op te leveren. Zorg ervoor dat de vuilnisbakken leeg zijn en verzamel de was in badkamer.

Bent u benieuwd naar deze prachtige verandalodges. Bekijk hier de tarieven of neem contact op met onze receptie op telefoonnummer: 0523 – 262286.

Aanbiedingen en lastminutes

Aanbieding

Zomerarrangement 2019

Kampeerplaats van 6 juli - 15 sept. 2019
Boek hier
€ v.a.1.075,-,-
Aanbieding

Hemelvaart en Pinksteren 2019

Hemelvaart en Pinksteren 2019
Boek hier
€ v.a. 270,-,-
Camping 't Veld