Boeken
t/m
Bekijk beschikbare periodes

Toercaravan (4 personen)

Voor iedereen die een fijne en ontspannen vakantie wil doorbrengen in een caravan op een camping, maar zelf geen caravan tot zijn beschikking heeft, bieden we dé oplossing: huur een toercaravan bij Camping ’t Veld!

Toercaravan inrichting

Als u een toercaravan huurt op Camping ’t Veld, dan weet u zeker dat de caravan compleet is ingericht en van alle gemakken is voorzien. De caravans zijn daarnaast voorzien van een voortent en een verhoogde vloer. De toercaravans zijn voorzien van vier slaapplaatsen; een tweepersoonsbed bevindt zich aan de ene zijde van de toercaravan en een stapelbed aan de andere zijde. Het is mogelijk om de slaapvertrekken te scheiden door middel van een schuifwandje. Een lakenpakket dient u bij ons af te nemen.

In de toercaravan zit een keukenblokje, welke van alle gemakken is voorzien. U kunt koken op een 3-pits fornuis. Ook is er een koelkast met vriesvak, waterkoker en een koffiezetapparaat aanwezig. Ten slotte staat er in de voortent een televisie, tuinstoelen, een tuintafel en een parasol.

Wilt u uw verblijf bij Camping ’t Veld boeken? Dat doet u hier.

Aanbiedingen en lastminutes

Aanbieding
Boek hier
€ 224,00,-
Aanbieding
Boek hier
€ 248,50,-
Aanbieding

Toercaravan ma-vrij 23-27 juli

Telefonisch te reserveren tel: 0523 - 262286
€ 300 all-inn,-
Camping 't Veld