t/m
  • Overdekt zwembad
  • Indoor speelparadijs
  • Gratis WiFi
  • Animatie voor alle leeftijden

ACSI kamperen in Overijssel

ACSI card kamperen in Overijssel

Beschik je over een ACSI card en wil je kamperen in Overijssel? Kom dan naar camping ’t Veld in Rheeze. Wij zijn een kleinschalige 5-sterren camping waar je kan genieten van de rust, de omgeving en van elkaar.

Waarom ACSI kamperen op camping ’t Veld?

Kamperen met de ACSI card kan bij uitstek op camping ’t Veld. Waarom? Onze camping is rustig, kleinschalig, voorzien van vele voorzieningen en gelegen in een prachtige omgeving. De ACSI card is geldig voor onze comfortplaatsen en comfort+plekken.

De kampeerplaatsen liggen aan de buitenzijdes van diverse kampeervelden. We hebben zowel zon- als schaduwplekken. De kampeervelden zijn omzoomd door een bos singel. Al onze kampeerplaatsen zijn tussen de 90m2 en 100m2 groot. Ze beschikken over een eigen watertappunt, vuilwaterafvoer en kabeltelevisie. Te midden van alle kampeervelden is het sanitairgebouw gevestigd. Ons sanitairgebouw word dagelijks meerdere malen schoongemaakt.

Onze camping heeft volop voorzieningen voor iedereen. Zo is er s’ochtends een zwem uurtje voor volwassenen in ons binnenzwembad. Ook is er een minishop met broodjesservice. Haal hier elke dag verse broodjes en de nieuwste krant. Voor een lekker kopje koffie met appeltaart, een heerlijke lunch of een dineer kun je terecht in ons restaurant. Tevens kun je hier maaltijden afhalen!

Omgeving rondom de camping

Onze camping grenst aan ca. 1000 hectare bos. Je kunt dus heerlijk fietsen en wandelen vanaf onze camping. Wij grenzen aan het fietsknooppunten netwerk. Ook lopen er diverse wandelroutes langs onze camping. Kom dus genieten van de prachtige omgeving! Kom je samen met je kleinkinderen kamperen? De omgeving biedt ook vele mogelijkheden voor een leuk uitstapje.

Kom dus eens een aantal dagen bij ons kamperen! Heb je vragen neem dan contact met ons op.

– Een mooie en rustige camping. Wij stonden op een standplaats met privé sanitair en dat was prima geregeld. Warm en koud water, afvoer water, elektriciteit, antenne aansluiting en douche en toilet op de standplaats. Prima !! Prachtige fiets en wandelomgeving. Overdekt zwembad met ruime openingstijden. Ruime standplaatsen, autovrij. – Mevr. J. de Kruijk

 

Boek jouw kampeerplaats

 

 

 

Camping 't Veld