Boeken
t/m
Bekijk beschikbare periodes
  • Leuk voor zowel jong als oud!
  • Speciale tarieven
  • Gegarandeerd een geslaagd dagje uit

Attractiepark Slagharen Arrangement (4 personen)

Eens lekker een dagje er tussenuit tijdens uw verblijf? Dat kan! Speciaal voor u hebben wij een arrangement samengesteld. U verblijft 2 nachten in één van de luxe accommodaties van Camping ’t Veld met een dagje naar Attractiepark Slagharen als hoogtepunt. Attractiepark Slagharen heeft voor zowel jong als oud diverse attracties en entertainment, dé formule voor een geslaagd dagje uit!

Over Attractiepark Slagharen

Ontdek het Wilde Westen in Attractiepark Slagharen tijdens uw verblijf bij Camping ’t Veld! Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan dertig spannende attracties en spectaculaire shows. Stap bijvoorbeeld in de nieuwe Gold Rush, de eerste achtbaan in Nederland waarmee u in drie lanceringen van 0 naar 95 km per uur vliegt. Doet u het liever wat rustiger aan? Dan kunt u de omgeving verkennen met een historische wagen of een boottocht. Voor meer informatie, klik hier.

Arrangement Attractiepark Slagharen bij Camping ’t Veld

Camping ’t Veld biedt dit arrangement voor 4 personen aan in de volgende weekenden (vanaf vrijdag tot en met zondag). Mocht u doordeweeks willen boeken in de maanden juni of september, neem dan contact op via 0523-262286 of info@campingtveld.nl.

Tevens is alvast een parkeerticket te boeken bij de receptie. Zo kunt u zorgeloos uw auto weg zetten en genieten van een heerlijk dagje uit!

Ligging Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen is, zoals de naam het al zegt, gevestigd in Slagharen. Vanaf Camping ’t Veld is dit zo’n 15 minuten rijden met de auto, het bezoekadres van Attractiepark Slagharen is als volgt:

Attractiepark Slagharen
Zwarte Dijk 37
7776 PB
Slagharen

Waarom voor een Attractiepark Slagharen arrangement naar camping ’t Veld in Hardenberg:

 

Camping 't Veld