t/m
  • Overdekt zwembad
  • Indoor speelparadijs
  • Gratis WiFi
  • Animatie voor alle leeftijden

Camping in Hardenberg

Camping in Hardenberg

Ben je opzoek naar een gezellige 5-sterren camping in Hardenberg (Rheeze, Overijssel)? Kom dan naar camping ’t Veld. Wij mogen ons de kleinste 5-sterren camping van Nederland noemen omdat we beschikken over minder dan 100 kampeerplekken.

Op camping ’t Veld is voor alle leeftijden voldoende te doen. Wij zijn een kleinschalige camping maar bieden jou de voorzieningen van een groot vakantiepark.

Kamperen op een 5-sterren camping in Hardenberg

Heb je altijd al eens willen kamperen op een 5-sterren camping in Nederland? Verblijf dan eens op camping ’t Veld in Hardenberg. Wij hebben diverse luxe kampeerplaatsen die voorzien zijn van alle comfort. Pak je spullen en neem je camper, tent, vouwwagen of caravan mee en kampeer op één van onze comfortplaatsen, comfort+plaatsen om kampeerplaatsen met privé sanitair.

Al onze velden zijn autovrij en zijn voorzien van enkele leuke speeltoestellen.

Accommodatie huren op ’t Veld?

Huur je liever een verhuuraccommodatie op een camping in Hardenberg? Ook dat is mogelijk bij ons. Wij verhuren compleet ingerichte verandalodges, mobile homes, en terraslodges. Sinds 2019 verhuren wij ook zeer geliefde luxe safaritenten. Hier ervaar je het ware glamping gevoel. Wil je toch iets minder luxe? Denk dan eens aan onze basic safaritent.

Omgeving Hardenberg

Onze camping is gelegen in Rheeze, gemeente Hardenberg. Een prachtige bosrijke omgeving. De stad Hardenberg ligt op ca. 4 kilometer afstand van de camping. Zomers is Hardenberg een bruisende stad en worden er vele leuke evenementen georganiseerd. In het Vechtdal kun je de mooiste fiets-en wandelroutes volgen. Op korte afstand van Hardenberg liggen verschillende attractieparken zoals attractiepark Slagharen en Plopsaland. Kortom, je hoeft je niet te vervelen op jouw vakantie.

Zoek je een camping in Hardenberg? Heb je dan al eens nagedacht over een verblijf op camping ’t Veld?

Boek jouw accommodatie

Boek jouw kampeerplaats

Camping 't Veld