t/m
  • Verse afbakbroodjes
  • Dagelijkse krant
  • Diverse producten

Campingwinkel camping ’t Veld

Oeps vergeten…

Je kent het wel, ben je na een lange reis eindelijk op je bestemming aangekomen, kom je erachter dat je iets vergeten bent. Gelukkig kun je bij ons terecht voor je vergeten boodschappen. Op camping ’t Veld hebben wij een kleine campingwinkel dat wij ook wel een minishop noemen. In onze minishop vind je een klein assortiment aan broodbeleg, drank en producten voor het avondeten. Denk hierbij aan aardappelschijfjes, hamburgers en diverse groenten. Voor de jeugd hebben we in onze minishop een ruim assortiment aan snoepgoed. Vergeet ze dus niet een zakcentje mee te geven!

Kampeerartikelen

Je bent je tent aan het opzetten maar komt erachter dat je te weinig haringen hebt? Ook dan kunnen wij hulp bieden. We bieden ook een klein assortiment kampeerartikelen in onze minishop aan.

Speelgoed

Een klein aandenken voor je kinderen aan de leuke vakantie kopen? We hebben in onze minishop een aantal leuke speelgoedartikelen waar ze vast heel blij mee worden!

Broodjes

Wakker geworden en trek in verse broodjes? In onze campingwinkel op camping ’t Veld kun je elke ochtend verse broodjes komen halen. Daarnaast verkopen wij ook vers brood van de bakker en kun je dagelijks een krant bij ons kopen.

Receptie

Onze receptie is gevestigd bij onze minishop in. Mocht je dus nog een vraag hebben, vraag dit dan gerust aan één van onze receptionistes. Zij staan je graag te woord. Vergeet ook niet even tussen al onze folders te kijken voor nog een leuk dagje uit met het gezin.

Uitgebreide boodschappen doen?

Wil je uitgebreide boodschappen doen? Dat kan in de woonwijk Heemse. Dit ligt op ca. 3 kilometer afstand van onze camping. Hier bevindt zich een Spar.

Praktische informatie

  • De minishop is dagelijks geopend gelijktijdig met de openingstijden van de receptie.
  • Ook geopend op zon- en feestdagen.
  • In de rustige periodes kun je broodjes halen op bestelling. Dit word bij het inchecken aangegeven.

Boek jouw accommodatie

Boek jouw kampeerplaats

Aanbiedingen en lastminutes

Laatste plek

Terraslodge

31 juli - 7 augustus. Nog maar één terraslodge beschikbaar. Geschikt voor 5 personen met ruime keuken en overdekt, inpandig terras.
Boek hier
vanaf 840
Aanbieding

Hemelvaart 2020

Lang weekend genieten! Ga er tussenuit met familie en vrienden. Het gehele weekend vanaf €165. Boek snel want er zijn nog maar enkele plekken beschikbaar!
Boek hier
vanaf 165
Aanbieding

Pinksteren 2020

Alvast in de vakantiestemming komen? Huur een luxe accommodatie bij ons op de camping! De gehele periode vanaf €275
Boek hier
vanaf 275
Camping 't Veld