Boeken
t/m
Bekijk beschikbare periodes
  • Subtropisch zwembad
  • Indoor speelparadijs
  • Wifi over gehele camping
  • Animatieteam voor alle leeftijden

Minishop

Campingwinkel op camping ’t Veld

De campingwinkel op camping ’t Veld is een kleine campingwinkel voor de vergeten boodschappen. Wij noemen onze winkel dan ook een minishop. Vanzelfsprekend kunt u hier ’s ochtends heerlijke afbakbroodjes halen Daarnaast verkopen wij ook brood van de warme bakker en de krant. Ook hebben wij een klein assortiment aan broodbeleg, drank en producten voor het avondeten. Denk hierbij aan nasi of bami, aardappelschijfjes, hamburgers en diverse groenten. Daarnaast bieden wij ook een klein assortiment aan snoepgoed, speelgoed en kampeerartikelen.

Openingstijden campingwinkel op camping ’t Veld

Omdat onze minishop zich bevind in onze receptie is deze dagelijks geopend gelijktijdig met de openingstijden van onze receptie. Ook op zon- en feestdagen is onze campingwinkel dus open. Voor de actuele openingstijden klik hier.

Wilt u uitgebreid inkopen doen. Dat kan in de woonwijk Heemse op ca. 3 kilometer van onze camping. Hier bevindt zich een supermarkt. Daarnaast vindt u in Hardenberg een ruim assortiment van diverse supermarkten voor uw dagelijkse boodschappen.

Een complete vakantie beleeft u bij camping ’t Veld. Een campingwinkel op camping ’t Veld mag dan ook niet ontbreken!

Wilt u bij ons komen kamperen of een gerieflijke accommodatie huren. Kom gerust langs en proef de gemoedelijke sfeer op camping ’t Veld.

Naast onze campingwinkel om zelf uw eten te bereiden beschikken wij ook over een uitgebreid restaurant. Daarnaast is het ook mogelijk om eten af te halen. Bekijk hier onze menukaart.

Meteen naast ons restaurant bevindt zich onze indoorspeeltuin. Hier kunnen de kinderen zich heerlijk vermaken terwijl u geniet van een kopje koffie met een heerlijke versnapering. Natuurlijk kunt u ook in ons restaurant terecht voor een lunch- of dinergerecht.

Kortom: voor een ontspannen vakantie moet u op camping ’t Veld zijn. De camping met een compleet aanbod inclusief een campingwinkel.  Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op op telefoonnummer: 0523 262286. Mailen kan natuurlijk ook: info@campingtveld.nl. Graag tot ziens op camping ’t Veld.

 

 

Aanbiedingen en lastminutes

Aanbieding

laatste accommodatie 2-9 aug.

luxe 4 pers. chalet 2-9 aug.
Boek hier
v.a. 630
Aanbieding

Laatste plekjes, telefonisch te boeken van 29/7 - 3/8

Prachtige autovrije kampeerplaatsen v.a.
v.a € 29,-
Aanbieding

Laatste plekjes: prachtige comfortplaats 29/7 - 3/8

Uitsluitend telefonisch te boeken: tel 0523 - 262286
v.a. 266 p/wk
Camping 't Veld