Boeken
t/m
Bekijk beschikbare periodes

Restaurant

Restaurant op camping ’t Veld

Even geen zin om zelf te koken? Kom dan gezellig langs en geniet in ons restaurant op camping ’t Veld van een grote diversiteit aan mogelijkheden.

Natuurlijk hoeft de inwendige mens bij Camping ’t Veld ook niets tekort te komen! We beschikken daarom over een eigen restaurant. Hier kunt u heerlijk terecht voor een heerlijk kopje koffie, een lunch of diner. Daarnaast is het afhalen van eten ook mogelijk. Van patat tot pannenkoeken, maar ook pizza’s en indische maaltijden zijn verkrijgbaar.  Hier kunt u onze menukaart downloaden.

Restaurant op camping ’t Veld: lekker eten en spelen

Ons restaurant biedt plaats en max. zo’n 75 personen. Onze indoorspeeltuin is met een glazen wand gescheiden van het restaurant. Tijdens het eten kunnen de kids dus lekker spelen terwijl u ze in de gaten houdt. Voor onze openingstijden kijk hier.

Restaurant op camping ’t Veld: iets te vieren?

Onze horeca leent zich bij uitstek voor het houden van een feestje of een zakelijke bijeenkomst, waarbij we (indien gewenst) een buffet naar uw keuze kunnen serveren. Een micorofoon en een beamer zijn ook aanwezig. Informeer gerust naar de mogelijkheden of bekijk hier onze prijslijst zaalarrangementen. Ook voor het houden van een kinderfeestje bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk hier de prijzen.

Restaurant op camping ’t Veld: overige voorzieningen

Naast ons restaurant beschikken wij over veel voorzieningen om uw verblijf tot een succes te maken. Of u nu komt kamperen of een gerieflijke accommodatie huurt, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een plezierig verblijf. Allereerst natuurlijk ons overdekte zwembad met waterglijbaan, maar ook onze indoorspeeltuin. Daarnaast staan er  volop speeltoestellen verspreid over de camping waardoor  niemand zich hoeft te vervelen. Nieuwschierig geworden naar een verblijf op camping ’t Veld. Nem kontakt met ons op via telefoonnummer 0523-262286 of mail ons op info@campingtveld.nl

 

 

 

 

 

Aanbiedingen en lastminutes

Aanbieding

Zomerarrangement 2019

Kampeerplaats van 6 juli - 15 sept. 2019
Boek hier
€ v.a.1.075,-
Aanbieding

Hemelvaart en Pinksteren 2019

Hemelvaart en Pinksteren 2019
Boek hier
€ v.a. 270,-
Camping 't Veld