Boeken
t/m
Bekijk beschikbare periodes
  • Aangrenzende binnenspeeltuin
  • Afhaalmogelijkheid
  • Mogelijkheid voor het geven van partijen

Restaurant

Restaurant op camping ’t Veld

Even geen zin om zelf te koken? Kom dan gezellig langs en geniet in ons restaurant op camping ’t Veld van een grote diversiteit aan mogelijkheden.

Natuurlijk hoeft de inwendige mens bij Camping ’t Veld ook niets tekort te komen! We beschikken daarom over een eigen restaurant. Hier kunt u heerlijk terecht voor een heerlijk kopje koffie, een lunch of diner. Daarnaast is het afhalen van eten ook mogelijk. Van patat tot pannenkoeken, maar ook pizza’s en indische maaltijden zijn verkrijgbaar.  Zie hier onze kaarten:

Restaurant op camping ’t Veld: lekker eten en spelen

Ons restaurant biedt plaats en max. zo’n 75 personen. Onze indoorspeeltuin is met een glazen wand gescheiden van het restaurant. Tijdens het eten kunnen de kids dus lekker spelen terwijl u ze in de gaten houdt. Voor onze openingstijden kijk hier.

Restaurant op camping ’t Veld: iets te vieren?

Onze horeca leent zich bij uitstek voor het houden van een feestje of een zakelijke bijeenkomst, waarbij we (indien gewenst) een buffet naar uw keuze kunnen serveren. Een micorofoon en een beamer zijn ook aanwezig. Informeer gerust naar de mogelijkheden of bekijk hier onze prijslijst zaalarrangementen. Ook voor het houden van een kinderfeestje bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk hier de prijzen.

Restaurant op camping ’t Veld: overige voorzieningen

Naast ons restaurant beschikken wij over veel voorzieningen om uw verblijf tot een succes te maken. Of u nu komt kamperen of een gerieflijke accommodatie huurt, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een plezierig verblijf. Allereerst natuurlijk ons overdekte zwembad met waterglijbaan, maar ook onze indoorspeeltuin. Daarnaast staan er  volop speeltoestellen verspreid over de camping waardoor  niemand zich hoeft te vervelen. Nieuwschierig geworden naar een verblijf op camping ’t Veld. Neem contact met ons op via telefoonnummer 0523-262286 of mail ons op info@campingtveld.nl

Bekijk hier alvast de openingstijden van onze faciliteiten voor de komende maanden!
Openingstijden april Openingstijden mei Openingstijden juni

 

 

 

 

 

Aanbiedingen en lastminutes

Aanbieding

Luxe mobile home: voordelig geprijsd in september

Weekend v.a. 100,- / midweek 175 / week 250
Boek hier
v.a. 100
Aanbieding

Prachtige luxe kampeerplaatsen: altijd zicht op een speeltuin

Kamperen v.a. 33,- aankomst dagelijks mogelijk
Boek hier
v.a. 33
Aanbieding

Prachtige accommodatie v.a. 23 augustus min. 2 nachten

Bekijk hier onze prachtige accommodaties: min. 2 nachten
Boek hier
v.a. 150
Camping 't Veld