Boeken
t/m
Bekijk beschikbare periodes

Animatie

Bij Camping ’t Veld doen we er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. Om die reden bieden we een uitgebreid animatieprogramma met activiteiten voor alle gasten! Onze vaste karakters Vic en Vos en natuurlijk Vinnie de Veldmuis zijn altijd aanwezig en organiseren leuke activiteiten voor jong en oud.

Iedere dag worden kinderen opgehaald waarna de dag vrolijk wordt begonnen met zang en dans, gevolgd door het maken van een knutselwerk. ’s Middags worden er leuke activiteiten georganiseerd en elke avond is er een dagafsluiting voor de jongere kinderen. Voor de oudere kinderen is er vervolgens een gezellige avondactiviteit. Naast het animatieprogramma huren we regelmatig extra activiteiten in, zoals een klimwand, lasergamen, olympisch turnen met een heuse tumblingbaan en nog veel meer!

Speciaal voor tieners is er tijdens de bouwvak en het Hemelvaarts- en Pinksterweekend een tienerentertainer aanwezig. Deze tienerentertainer zorgt er voor dat ook de tieners zich vermaken op Camping ’t Veld!

 

 

Aanbiedingen en lastminutes

Aanbieding

Hemelvaart kamperen met privé sanitair

Van 9 mei tot 13 mei 2018 kunt u profiteren van een heerlijk lang weekend tijdens Hemelvaart. Boek nu extra voordelig!
Meer informatie
€ 200,-
Aanbieding

Mobile home Hemelvaart

Huur een luxe mobile home voor 4 personen met Hemelvaart en kom een weekend genieten!
Meer informatie
€ 295,-
Aanbieding

Meivakantie: 7 nachten kamperen = 5 betalen

Genieten tijdens de meivakantie op camping 't Veld
Meer informatie
€ 246,-
Camping 't Veld