Boeken
t/m
Bekijk beschikbare periodes
  • Subtropisch zwembad
  • Indoor speelparadijs
  • Wifi over gehele camping
  • Animatieteam voor alle leeftijden

Fietsen en wandelen in het Vechtdal

Lekker fietsen in Overijssel?

Wilt u lekker fietsen in Overijssel? Kom dan naar camping ’t Veld.

Het Overijsselse Vechtdal leent zich bij uitstek voor het maken van wandelingen en fietstochten. Wij grenzen aan ca.1000 hectare bos met volop fiets- en wandelpaden. Ook zijn wij participant van de Vechtdal Fiets 4 daagse.

U kunt bij ons heerlijk komen kamperen. Wij beschikken over verschillende soorten kampeerplekken, eventueel met privé sanitair. Ook kunt u bij ons komen kamperen met de ACSI card of de ANWB camping-key.

Zelf geen kampeermiddel? Huur dan een gerieflijke accommodatie bij ons. Wij hebben diverse soorten nieuwe accommodaties. Ook zijn deze zeer voordelig geprijsd in het voor- en naseizoen.

In september wordt ieder jaar de Vechtdal fiets vierdaagse georganiseerd. Hier zijn wij participant van. U kunt dan 5 dagen komen kamperen en 4 dagen fietsen door het schitterende Overijsselse Vechtdal.

Op onze receptie verkopen wij verder uitgebreide kaarten van de omgeving. Daarnaast ontvangt u bij uw gratis informatiepakket op voorhand al een leuke fietsroute van ons.

Nieuwsgierig geworden?

Het Overijsels Vechtdal is absoluut de moeite waard om te komen bezoeken en te ontdekken. De Overijsselse Vecht slingert al eeuwen door het prachtige landschap. U kunt hier heerlijk vissen en ook is er de mogelijkheid van het huren van een bootje.  Naast heerlijk fietsen in Overijssel kunt u natuurlijk ook heerlijk wandelen in Overijssel. Wij verkopen diverse wandelkaarten op onze receptie.

Bezienswaardigheden:

In de buurt van onze camping bevinden zich diverse kastelen en musea, zeker de moeite van het bezoeken waard. Ook fiets u vanaf onze camping naar prachtige omliggende dorpen en steden. Hardenberg en Ommen liggen op korte afstand van onze camping. Toch even er met de auto op uit? Duitsland ligt op slechts 10 kilometer van onze camping, een garantie voor een heerlijk dagje uit.

Voor meer informatie bel ons op telefoonnummer: 0523 262286 of mail: info@campingtveld.nl

 

 

Camping 't Veld