Boeken
t/m
Bekijk beschikbare periodes

Indoor speeltuin op camping in Hardenberg

Indoor speeltuin op 5 sterren camping.

In onze indoor speeltuin kunnen de kinderen zich uitstekend vermaken, ook bij minder goede weersomstandigheden. Onlangs is onze indoorspeeltuin volledig vernieuwd. Onze 3 laags speeltuin biedt plaats aan ca. 50 kinderen. Ook voor de kleinere kinderen is er een aparte peuterzone aanwezig met softplay dieren.

Waarom kiezen voor onze camping met indoorspeeltuin:

  • Veilig klimmen voor de kinderen binnen
  • Naast animatie ook zelf spelen in onze indoor speeltuin
  • volop speelplezier voor kinderen van 2-12 jaar
  • aangrenzend restaurant met zicht op de indoorspeeltuin

Lekker eten bij onze indoor speeltuin

Terwijl de kinderen heerlijk ravotten in de speeltuin, kunt u lekker genieten van een kopje koffie. Ook een lunch- of dinergerecht is verkrijgbaar in ons aangrenzen restaurant. Bekijk hier onze uitgebreide menukaart. Onze speeltuin is alle vakanties en weekenden geopend.

Iets te vieren dan gaat u naar onze indoor speeltuin!

Heeft u iets te vieren? Dan is ons restaurant met aangrenzende speeltuin de gelegenheid bij uitstek. Terwijl u en uw gasten heerlijk genieten, kunnen de kinderen zich lekker uitleven in de speeltuin. Bekijk hier de mogelijkheden.

En natuurlijk veel meer voorzieningen

Naast onze indoorspeeltuin biedt onze camping volop voorzieningen voor het gehele gezin. Ons overdekte zwembad met nieuwe glijbaan met tijdsregistratie biedt  volop speelplezier. Ons zwembad is dagelijks geopend van 08.30 – 20.00 uur.

Daarnaast bieden wij u een uitgebreid animatieprogramma met veel sport en spel. Maar ook de visliefhebber kan bij ons zijn hart ophalen. In onze vijver kunt u vergunningsvrij vissen. Daarnaast beschikt deze vijver over een royaal zandstrand waarop het heerlijk spelen is voor de kinderen.

Vervolgens bieden wij nog een breed scala aan voorzieningen, denk hierbij aan volop speeltoestellen verspreid over de hele camping, een mega air trampoline en een multifunctioneel sportveld. Kortom: op camping ’t Veld hoeft u zich geen moment te vervelen.

Heeft u nog vragen: wij staan u graag te woord. Bel ons op telefoonnummer: 0523 – 262286 of mail: info@campingtveld.nl

 

 

 

Aanbiedingen en lastminutes

Aanbieding

Laatste accommodaties hemelvaart

Laatste accommodaties hemelvaart
Boek hier
€ v.a. 275,-
Aanbieding

Kampeerplaats Pinksteren

Laatste kampeerplaatsen Pinksterweekend
Boek hier
€ v.a. 135,-
Aanbieding

Accommodatie Pinksterweekend

Boek hier de laatste accommodaties Pinksteren
Boek hier
€ v.a. 275,-
Camping 't Veld