Boeken
t/m
Bekijk beschikbare periodes
  • Subtropisch zwembad
  • Indoor speelparadijs
  • Wifi over gehele camping
  • Animatieteam voor alle leeftijden

Actieve senioren

Camping ’t Veld, ook de perfecte locatie voor actieve senioren:

Camping ’t Veld biedt volop mogelijkheden voor een heerlijke ontspannen vakantie, ook voor actieve senioren. De camping is middenin bossen gelegen en grenst direct aan het fietsknooppuntennetwerk, waardoor u de mooiste routes kunt fietsen in de omgeving van het prachtige Rheeze. Bekijk hier onze tarieven 2019.

Aantrekkelijke arrangementen voor actieve senioren

Bij Camping ’t Veld bieden we u als actieve senior(en) graag de mogelijkheid om mooie en voordelige arrangementen te boeken. Zo hanteren we een 55-plus korting en organiseren we regelmatig fiets- en voordeel weekenden, waardoor uw verblijf bij Camping ’t Veld nog aantrekkelijker wordt.

Faciliteiten voor actieve senioren

Wij bieden luxe kampeerplekken voorzien van een eigen watertappunt, vuilwater afvoer, 10 ampère elektra en cai. Wilt u tijdens uw verblijf op Camping ’t Veld graag beschikken over privé sanitair? Dat kan zeker! De luxe en ruimte sanitair-units zijn uitgerust met een wastafel, toilet en douche. Ook is er verwarming aanwezig.

Activiteiten voor actieve senioren

Naast alle mogelijkheden die de omgeving van de camping biedt organiseren we op de camping regelmatig activiteiten die uw verblijf op Camping ’t Veld nog prettiger maken. Zo houden we iedere ochtend een zwemuurtje voor volwassenen, waardoor u in alle rust een aantal baantjes kan trekken. Ook kunt u elke zaterdagavond klaverjassen in ons restaurant.

Kortingskaarten voor actieve senioren

Met de ACSI card kunt u natuurlijk bij ons terecht, waardoor we u korting kunnen geven in het laagseizoen. Daarnaast accepteren wij ook de ANWB Camping Key, waarmee u veel korting ontvangt op een verblijf.

Accommodaties voor actieve senioren

Toch bij voorkeur een accommodatie huren. Wij beschikken over schitterende nieuwe en zo goed als nieuwe accommodaties. Bijvoorbeeld onze verandalodges of terraslodges. Daarnaast verhuren wij ook luxe chalets. Maar ook verhuren wij compleet ingerichte toercaravans of safaritenten.

Wilt u uw verblijf bij Camping ’t Veld boeken? Dat doet u hier.

Aanbiedingen en lastminutes

Aanbieding

Luxe mobile home: voordelig geprijsd in september

Weekend v.a. 100,- / midweek 175 / week 250
Boek hier
v.a. 100
Aanbieding

Prachtige luxe kampeerplaatsen: altijd zicht op een speeltuin

Kamperen v.a. 33,- aankomst dagelijks mogelijk
Boek hier
v.a. 33
Aanbieding

Prachtige accommodatie v.a. 23 augustus min. 2 nachten

Bekijk hier onze prachtige accommodaties: min. 2 nachten
Boek hier
v.a. 150
Camping 't Veld