Boeken
t/m
Bekijk beschikbare periodes

Familiecamping

Camping ’t Veld, de familiecamping in Overijssel

 

Camping ’t Veld is de familiecamping in Overijssel! Voor gezinnen met (jonge) kinderen zijn we de perfecte vakantiebestemming. Onze karakters Vic, Vos en Vinnie de veldmuis zijn altijd op de camping aanwezig. Samen beleven zij de meest spannende dingen en nemen ze uw kinderen mee op avontuur! Bekijk hier onze tarieven voor 2019.

Kindvriendelijke camping

Al onze kampeervelden zijn autovrij en zijn voorzien van prachtige speeltoestellen voor kinderen, zodat u vanaf uw standplaats altijd zicht heeft op uw kids. Tijdens alle vakanties en in alle weekenden (van april tot en met september) bieden we een gevarieerd animatieprogramma aan. Daarnaast beschikken we over een (overdekt) zwembad met glijbaan, indoor speeltuin, strandmeer en een groot aanbod aan speeltoestellen. U en uw kinderen hoeven zich dus geen moment te vervelen! Bekijk hier onze prijslijst.

Kampeermiddel huren

Ook als u graag uw vakantie wilt doorbrengen op een kleine, rustige maar gezellige familiecamping, maar zelf niet beschikt over een kampeermiddel, dan kunt u bij Camping ’t Veld terecht! Wij verhuren onder andere compleet ingerichte toercaravans en safaritenten. Daarnaast zijn er ook kampeerplaatsen beschikbaar op het veld waar onze toercaravans en veldlodges staan; leuk voor groepen familie of vrienden waarbij niet iedereen een kampeermiddel heeft.

Wilt u uw verblijf bij Familiecamping ’t Veld boeken? Dat doet u hier.

Aanbiedingen en lastminutes

Aanbieding

Zomerarrangement 2019

Kampeerplaats van 6 juli - 15 sept. 2019
Boek hier
€ v.a.1.075,-,-
Aanbieding

Hemelvaart en Pinksteren 2019

Hemelvaart en Pinksteren 2019
Boek hier
€ v.a. 270,-,-
Camping 't Veld