Camping 't Veld
Camping 't Veld

Comfort plus kampeerplaats

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Nederland, Overijssel, Rheeze
 

Voorzieningen

 1. CA. 100m2 groot
 2. 10 Ampere elektra aansluiting
 3. Eigen watertappunt
 1. Gratis wifi (beperkt)
 2. Huisdieren toegestaan
 1. Tv-aansluiting (cai, dvb-c)
 2. Vuilwaterafvoer
 

Omschrijving

extra royale kampeerplaats waar de hond mee mag komen

Onze comfort+plaatsen waar honden zijn toegestaan liggen aan de buitenzijden van de velden specht en vlinder. De veldjes zijn ruim opgezet en gezellig ingericht. In het midden van elk kampeerveld bevindt zich een zandbak met enkele leuke speeltoestellen. Vanaf je kampeerplaats kan je dus altijd zich hebben op je spelende kinderen. Het sanitairgebouw is gevestigd te midden van al onze kampeervelden.

47 recensies


 1. 10

  Gewoon alles. Wat hebben wij het fantastisch gehad tijdens ons verblijf op de camping tijdens het Hemelvaartweekend. Het was ons 1 ste bezoek aan de camping en waren blij verrast.

  Mei 2023 - Margriet V.

 2. 9,9

  Prima camping. Sanitair gebouw altijd netjes en schoon. Brasserie heerlijk eten en vriendelijke bediening. Alle personeel op de camping is erg vriendelijk. Top weekend gehad.

  Mei 2023 - R S.

 3. 10

  De algehele sfeer was erg fijn!

  Mei 2023 - J J.

 4. 9,9

  Geen recensie achtergelaten

  April 2023 - Sina B.

 5. 9,6

  De camping is zeer proper alsook het sanitair is top. De Kids vonden het zwembad met glijbaan ook leuk.... en proper. Altijd even vriendelijk, we waren de enige Belgen op dat moment maar je voelt je steeds welkom. Speciaal nog extra broodjes gemaakt voor ons, zonder problemen en met een glimlach.

  April 2023 - Ronald G.

 6. 8,3

  Mooi veld, mooi toiletgebouw, mooie speeltuintjes, goed onderhouden, leuke plaatsjes in de omgeving, mooi fiets gebied, veel animatie ook al hebben we daar geen gebruik van gemaakt, grote plekken, niet zo massaal. We hebben het fijn gehad met de mensen op het veld, maar dat kun je treffen of niet.

  Juli 2022 - Anneke C.

 7. 8

  Problemen werden zo snel mogelijk opgelost.

  Juli 2022 - Marja H.

 8. 9

  Fijne kleine veldjes, prima zwembad, keurig sanitair!

  Juli 2022 - V.

 9. 8,1

  Leuke animatie voor de kinderen.

  Juni 2022 - A. v.

 10. 9

  Gezellige auto vrije velden. Gemoedelijke sfeer. Lekkere broodjes in de ochtend, waar altijd genoeg van was.

  Juni 2022 - Raimon B.

 11. 10

  Angel-Naturteich Stellplatz

  Mei 2022 - Frank S.

 12. 9,5

  We hebben een week genoten op deze mooi gelegen camping. Het was er schoon, netjes en vriendelijk personeel. De omgeving is fantastisch om te fietsen en te wandelen. We komen zeker nog eens terug.

  Mei 2022 - G.

 13. 9,1

  Hoewel op 5 km van huis totaal niet het gevoel gehad dat we zo dicht bij huis waren, de ontvangst was erg vriendelijk en goed geregeld ! Mooie nette camping en erg goed betaalbaar . Wij staan eigenlijk nooit op 5 sterren campings ,altijd svr maar deze camping heeft ons aangenaam verrast voor wat betreft prijs kwaliteit, en ook het sanitairgebouw erg schoon en het toppunt toch wel de vaatwasser in de afwas ruimte. Kortom aanrader! Komen zeker weer terug!

  Mei 2022 - Gerrit L.

 14. 10

  Super schone camping. Veel leuke enthousiaste mensen van de animatie! Mooie grote plaatsen en auto vrije velden.

  Mei 2022 - v.

 15. 9,5

  Erg prettige camping voor een gezin. Leuke animatie voor jong en ouder. Daarnaast is het sanitaire gebouw erg schoon met twee fantastische vaatwassers! Ruime plekken, leuke speeltuintjes en vriendelijk personeel. Erg leuk!

  Mei 2022 - Frank v.