Boeken
t/m
Bekijk beschikbare periodes

Kampeerplaatsen

Als u komt kamperen bij Camping ’t Veld, dan kunt u kiezen uit drie type kampeerplaatsen: een basisplaats, een comfortplaats of een comfortplaats met privé sanitair.

Basisplaats

Een basisplaats is zo’n 80 vierkante meter groot en beschikt over een eigen 6 ampère elektra aansluiting en een gezamenlijk watertappunt. Al onze kampeervelden zijn autovrij. U kunt uw auto in de directe nabijheid van uw plek parkeren binnen de slagboom.

Comfortplaats

Een comfortplaats is zo’n 90 vierkante meter groot en beschikt over een eigen 10 ampère elektra aansluiting, water en riolering en een cai aansluiting. Al onze kampeervelden zijn autovrij. U kunt uw auto in de directe nabijheid van uw plek parkeren binnen de slagboom.

Comfortplaats met privé sanitair

Een comfortplaats met privé sanitair is zo’n 100 vierkante meter groot en beschikt eveneens over een eigen 10 ampère elektra aansluiting, water en riolering en een cai aansluiting. Daarbij beschikt u over privé sanitair. Al onze kampeervelden zijn autovrij. U kunt uw auto in de directe nabijheid van uw plek parkeren binnen de slagboom. Bekijk hier onze tarieven.

Wilt u uw verblijf bij Camping ’t Veld boeken? Dat doet u hier.

Aanbiedingen en lastminutes

Aanbieding
Boek hier
€ 224,00,-
Aanbieding
Boek hier
€ 248,50,-
Aanbieding

Toercaravan ma-vrij 23-27 juli

Telefonisch te reserveren tel: 0523 - 262286
€ 300 all-inn,-
Camping 't Veld