t/m
  • Overdekt zwembad
  • Indoor speelparadijs
  • Gratis WiFi
  • Animatie voor alle leeftijden

Kleine camping met ANWB 5 sterren in Hardenberg

Kleinschalige ANWB 5 sterren camping in Hardenberg

Wil je een keer kamperen op een kleine camping met ANWB 5 sterren in gemeente Hardenberg? Kom dan gezellig overnachten bij camping ’t Veld in Rheeze, Overijssel. Ondanks dat we een kleine camping zijn hebben wij wel de voorzieningen van een groot vakantiepark. Je komt bij ons dus niks tekort. Camping ’t Veld is een camping geschikt voor jong en oud. Voor gezinnen met kleine kinderen, maar ook voor 50 plussers.

Voorzieningen

Elke ochtend bakt onze receptioniste heerlijk broodjes. Haal ze af bij onze minishop en begin de dag met een stevig ontbijt! Ontbijt op maar nog niet helemaal wakker? Ga mee met de ophaalparade van onze animatie en zing en dans gezellig met ze mee. Op onze kleine camping hebben we zelfs een gave waterglijbaan. De glijbaan bij ons overdekt zwembad is 50 meter lang en heeft een snelheidsmeter. Naast ons zwembad bevind zich het terras. Drink in het zonnetje een verfrissend drankje en geniet van een borrelplank. Over het gehele park zijn op elk veld verschillende speeltuintjes aangelegd. Vanaf je plek heb je altijd zicht op je spelende kids. Zitten de weersomstandigheden even tegen? Kom dan gezellig spelen in onze binnenspeeltuin. Achterop ons park is nog een visvijver met zandstrand verscholen. Hier mag vergunningsvrij gevist worden! Vanaf 2020 beschikt onze gehele camping over gratis wifi.

Natuurlijk beschikt een kleine camping met ANWB 5 sterren ook over een net sanitairgebouw. In het gebouw is een speciale babyruimte en wasserette aanwezig. Ons gebouw word dagelijks meermaals schoongemaakt.

Omgeving

Camping ’t Veld is een kleine camping met ANWB 5 sterren in het prachtige Vechtdal, Overijssel. Door de mooie ligging in Rheeze bieden wij een geweldige vakantie met veel mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Ga wandelen of mountainbiken en doe dit via één van de vele routes die er rondom de camping lopen. Een dagje weg met de (klein)kinderen? Verschillende dierenparken en pretparken liggen op korte afstand van de camping. Ook klepperstad Hardenberg is een gezellige winkelstad waar je heerlijk een middagje kunt rondstruinen.

Kamperen/verhuuraccommodaties

Op onze kleine camping kunnen wij jullie toch de keuze bieden uit 3 verschillende kampeerplaatsen! Comfortplaatsen, comfort+plaatsen en kampeerplaatsen met privé sanitair. Alle plaatsen staan op autovrije velden en hebben een eigen vuilwaterafvoer, cai aansluiting, watertappunt en 10 ampère elektra. Ook verhuren wij prachtige lodges, stacaravans, en safaritenten.

Zijn jullie opzoek naar een kleine, gezellige camping in Hardenberg die beschikt over 5 sterren? Dan zijn jullie bij camping ’t Veld helemaal op de juiste plek!

Boek jouw accommodatie

Boek jouw kampeerplaats

Camping 't Veld