t/m
  • Overdekt zwembad
  • Indoor speelparadijs
  • Gratis WiFi
  • Animatie voor alle leeftijden

Strandmeer ‘de Oldemeijer’

Strandmeer de Oldemeijer in Rheeze nabij camping ’t Veld

Op slecht 200 meter lopen van camping ’t Veld bevind zich het recreatiemeer de Oldemeijer. Het meer is gelegen tussen de prachtige natuur van Rheeze. Wanneer je er even tussenuit wil, dan is dit de locatie bij uitstek. Het recreatiemeer beschikt over een betonnen looppad rondom het meer.

Recreatieplas de Oldemeijer is een prachtige plas, met zandstrand en ligweide. Je kunt er zomers heerlijk zwemmen, ronddobberen en de mooiste zandcreaties maken. Zwem naar het eiland te midden van het meer of kijk via de bruggetjes uit over het de gehele plas en zijn omgeving.

Heerlijk wandelen en fietsen

Vanaf de Oldemeijer starten prachtige, diverse wandel- en fietsroutes. Deze worden duidelijk gemarkeerd in het bos. Ontdek de mooie omgeving rondom camping ’t Veld en de Oldemeijer.

2e Paasdag bij recreatieplas de Oldemeijer

Op 2e Paasdag worden er op de Oldemeijer vaak leuke activiteiten georganiseerd door Hardenberg Buiten. Bezoekers kunnen deze dag bijvoorbeeld paardrijden, handboog schieten en bushcraften. Of bekijk één van de vele demonstraties. Houd de website van Hardenberg Buiten in de gaten voor meer informatie!

Praktische informatie

  • Toiletten aanwezig
  • Honden mogen niet zwemmen in de plas
  • Bij mooi weer is er een kiosk geopend
  • Rolstoelvriendelijk

Kortom, neem je zwemkleding, handdoek, favoriete boek, emmer met schep mee en geniet van een onbezorgde middag bij recreatieplas de Oldemeijer! Na het uitstapje kun je in ons restaurant een heerlijke maaltijd afhalen en lekker opeten bij je kampeerplek of accommodatie.

 

 

Aanbiedingen en lastminutes

Laatste plek

Terraslodge

31 juli - 7 augustus. Nog maar één terraslodge beschikbaar. Geschikt voor 5 personen met ruime keuken en overdekt, inpandig terras.
Boek hier
vanaf 840
Aanbieding

Kamperen met privé sanitair in april

Kom genieten van het heerlijke weer, onze kampeerplaatsen met privé sanitair zijn gewoon boekbaar!
boek hier
19 p/nacht
Aanbieding

Pinksteren 2020

Alvast in de vakantiestemming komen? Huur een luxe accommodatie bij ons op de camping! De gehele periode vanaf €275
Boek hier
vanaf 275
Camping 't Veld