Boeken
t/m
Bekijk beschikbare periodes
  • Overdekt zwembad
  • Indoor speelparadijs
  • Wifi over gehele camping
  • Animatieteam voor alle leeftijden

Strandmeer ‘de Oldemeijer’

Strandmeer de Oldemeijer in Rheeze nabij camping ’t Veld

Op slechts 200 meter lopen van onze camping  bevind zich het recreatiemeer de Oldemeijer in Rheeze bij camping ’t Veld. Wanneer u even lekker van de camping af wilt wandelen, dan is dit de locatie bij uitstek. Het recreatiemeer beschikt over een betonnen looppad rondom de gehele plas, ook makkelijk voor rolstoel gebruikers.

Recreatiemeer de Oldemeijer bij camping ’t Veld is een prachtige plas waarin u kunt zwemmen, daarnaast kunnen de kinderen lekker in het zand spelen. Ook kunt u er heerlijk uitrusten op de royale ligweiden. Een toiletgroep is er ook aanwezig.

Strandmeer de Oldemeijer: heerlijk wandelen

Vanaf recreatiemeer de Oldemeijer bij camping ’t Veld kunt u heerlijk wandelen. Vanaf de Oldemeijer starten diverse prachtige routes, duidelijk gemarkeerd door het bos. Ontdek de prachtige omgeving vanaf recreatiemeer de Oldemeijer.

Strandmeer de Oldemeijer: na een heerlijke wandeling:

Na een heerlijke wandeling kunt u heerlijk genieten van een kop koffie in ons restaurant. Daarnaast zijn in ons restaurant ook heerlijke lunch- en diner gerechten verkrijgbaar. Bekijk hier onze uitgebreide menukaart.

Strandmeer de Oldemeijer: tijdens uw verblijf:

Tijdens uw verblijf op camping ’t Veld kunt u heerlijk gebruik maken van het recreatiemeer de Oldemeijer. Deze ligt op ca. 250 meter van onze camping. Daarnaast bieden wij u veel voorzieningen, denk hierbij aan:

Nieuwsgierig geworden naar een verblijf op onze camping?

Bent u nieuwsgierig geworden naar een heerlijk verblijf op onze camping. U kunt bij ons komen kamperen op één van onze fraaie kampeervelden of een gerieflijke accommodatie huren. Daarnaast bieden wij mooie plaatsen  voor stacaravans of chalets aan. Strandmeer de Oldemeijer ligt op slechts 250 meter van onze camping. Voor informatie neem contact op met onze receptie op: 0523 – 262286 of mail naar info@campingtveld.nl

Graag tot ziens op camping ’t Veld

Familie van der Veen en medewerkers.

Aanbiedingen en lastminutes

Aanbieding

Verandalodges

Ga er even een weekend tussenuit!
Boek hier
v.a. 265
Aanbieding

Hemelvaart 2020

Lang weekend genieten! Ga er tussenuit met familie en vrienden.
Boek hier
v.a. 165
Aanbieding

Pinksteren 2020

Alvast in de vakantiestemming komen? Kom kamperen bij ons op de camping!
Boek hier
v.a. 155
Camping 't Veld