Boeken
t/m
Bekijk beschikbare periodes

Jaarplaats stacaravan

Jaarplaats op camping ’t Veld

Een jaarplaats op camping ’t Veld in Rheeze betekend dat u het gehele jaar kunt genieten. Op onze keurig verzorgde camping is het hebben van een tweede huis in de vorm van een stacaravan of een chalet een garantie voor veel vakantieplezier.

Allereerst zijn al onze kavels voorzien van een 10 of 16 ampère elektra aansluiting. Daarnaast bieden wij kabeltelevisie, water en riolering. Tenslotte behoord ook een vaste (aard)gasaansluiting tot de mogelijkheden.

Plezier voor jong en oud:

Bij ons kunt u het hele jaar door gebruik maken van uw stacaravan of chalet (recreatief, dus geen bewoning). Door de vele voorzieningen die onze camping biedt hebben wij vele jonge gezinnen te gast op ons stacaravan park. Doordat wij aan ca. 1000 ha. bos grenzen weten ook de wat ouderen ons goed te vinden. U kunt vanaf onze camping prachtige fiets- of wandelroutes maken.

Stacaravan kopen?

Regelmatig hebben we ruime stacaravans of chalets te koop die van alle gemakken zijn voorzien. Ook zijn af en toe kavels beschikbaar voor het plaatsen van een chalet of stacaravan. Informeert u gerust eens naar de mogelijkheden en bekijk hier onze tarieven.

Bekijk hier onze tarieven voor 2019.

Aanbiedingen en lastminutes

Aanbieding

Zomerarrangement 2019

Kampeerplaats van 6 juli - 15 sept. 2019
Boek hier
€ v.a.1.075,-,-
Aanbieding

Hemelvaart en Pinksteren 2019

Hemelvaart en Pinksteren 2019
Boek hier
€ v.a. 270,-,-
Camping 't Veld