t/m
  • Overdekt zwembad
  • Indoor speelparadijs
  • Gratis WiFi
  • Animatie voor alle leeftijden

Over ons

Welkom bij camping ’t Veld, de kleinste 5-sterren camping van Nederland!

Bij Camping ’t Veld kun je genieten van een ontspannen, fijne en onbezorgde vakantie. De kleinschaligheid van de camping zorgt ervoor dat je geen last hebt van drukte op de camping. Daardoor kun je in alle rust kunt bijkomen van alle dagelijkse beslommeringen. Omdat wij zo’n 100 kampeerplaatsen verhuren en een beperkt aantal accommodaties is je verblijf op de camping gezellig en persoonlijk.

Waarom camping ’t Veld

Geniet van de vele voorzieningen die camping ’t Veld jou bied!

Omdat wij over veel voorzieningen beschikken hoeft niemand zicht bij ons te vervelen. Bijvoorbeeld ons overdekte zwembad, maar ook onze indoor speeltuin staan garant voor vele uren speelplezier. Maar ook de inwendige mens komt bij ons niets tekort. Geniet lekker in ons restaurant van een heerlijk kopje koffie, lunch- of dinergerecht.

Bij Camping ’t Veld doen we er alles aan om het jou naar de zin te maken. Of je nu een weekend komt kamperen, of de hele zomervakantie bij ons doorbrengt; we zetten ons iedere dag maximaal voor je in. Namens het hele team van Camping ’t Veld heten we je dan ook van harte welkom op onze camping. Wie weet zien we elkaar snel!

Wie zijn wij:

Wij zijn de familie van der Veen. In 1978 zijn mijn ouders onze camping begonnen. In 2004 hebben mijn vrouw en ik het bedrijf voortgezet. Samen met onze 3 dochters wonen en werken wij hier met veel plezier  op deze prachtige plek.

Graag tot ziens op camping ’t Veld

Herman, Esther, Thirza, Bente en Xanthe van der Veen.

Aanbiedingen en lastminutes

Laatste plek

Terraslodge

31 juli - 7 augustus. Nog maar één terraslodge beschikbaar. Geschikt voor 5 personen met ruime keuken en overdekt, inpandig terras.
Boek hier
vanaf 840
Aanbieding

Kamperen met privé sanitair in april

Kom genieten van het heerlijke weer, onze kampeerplaatsen met privé sanitair zijn gewoon boekbaar!
boek hier
19 p/nacht
Aanbieding

Pinksteren 2020

Alvast in de vakantiestemming komen? Huur een luxe accommodatie bij ons op de camping! De gehele periode vanaf €275
Boek hier
vanaf 275
Camping 't Veld