Boeken
t/m
Bekijk beschikbare periodes
  • Subtropisch zwembad
  • Indoor speelparadijs
  • Wifi over gehele camping
  • Animatieteam voor alle leeftijden

Over ons

Welkom bij camping ’t Veld, de kleinste 5-sterren camping van Nederland!

Bij Camping ’t Veld kunt u genieten van een ontspannen, fijne en onbezorgde vakantie. De kleinschaligheid van de camping zorgt ervoor dat u geen last hebt van drukte op de camping. Daardoor kunt u in alle rust kunt bijkomen van alle dagelijkse beslommeringen. Omdat wij zo’n 100 kampeerplaatsen verhuren en een beperkt aantal accommodaties is uw verblijf op de camping gezellig en persoonlijk.

Waarom camping ’t Veld

Geniet van de vele voorzieningen die camping ’t Veld u bied:

Omdat wij over veel voorzieningen beschikken hoeft niemand zicht bij ons te vervelen. Bijvoorbeeld ons overdekte zwembad, maar ook onze indoor speeltuin staan garant voor vele uren speelplezier. Maar ook de inwendige mens komt bij ons niets tekort. Geniet lekker in ons restaurant van een heerlijk kopje koffie, lunch- of dinergerecht.

Bij Camping ’t Veld doen we er alles aan om het u naar de zin te maken. Of u nu een weekend komt kamperen, of de hele zomervakantie bij ons doorbrengt; we zetten ons iedere dag maximaal voor u in. Namens het hele team van Camping ’t Veld heten we u dan ook van harte welkom op onze camping. Wie weet zien we elkaar snel!

Wie zijn wij:

Wij zijn de familie van der Veen. In 1978 zijn mijn ouders onze camping begonnen. In 2004 hebben mijn vrouw en ik het bedrijf voortgezet. Samen met onze 3 dochters wonen en werken wij hier met veel plezier  op deze prachtige plek.

Graag tot ziens op camping ’t Veld

Herman, Esther, Thirza, Bente en Xanthe van der Veen.

Aanbiedingen en lastminutes

Aanbieding

Luxe mobile home: voordelig geprijsd in september

Weekend v.a. 100,- / midweek 175 / week 250
Boek hier
v.a. 100
Aanbieding

Hemelvaart 2020

Lang weekend genieten! Ga er tussenuit met familie en vrienden.
Boek hier
v.a. 165
Aanbieding

Pinksteren 2020

Alvast in de vakantiestemming komen? Kom kamperen bij ons op de camping!
Boek hier
v.a. 155
Camping 't Veld