Boeken
t/m
Bekijk beschikbare periodes

Overdekt zwembad

Overdekt zwembad in Rheeze

Op zoek naar een camping met overdekt zwembad in Rheeze? Dan zit u goed bij Camping ’t Veld! Al jaren wordt er met veel plezier gezwommen in ons ruim opgezette zwemhal. De hal beschikt over:

  • Diep bad (8×15 meter, 29 graden Celsius)
  • 2 kinderbaden (4×5 meter, 31 graden Celsius)
  • Een gave glijbaan met tijdregistratie
  • Kleedkamer en douches
  • Zitgelegenheid

Overdekt zwembad met flexibele dak- en wandconstructie

Ons overdekte zwembad beschikt over een flexibele dak- en wandconstructie waardoor het mogelijk is om in de open lucht te zwemmen! Wanneer de buitentemperaturen zomers zijn kan deze unieke constructie open worden gezet waardoor u heerlijk in de buitenlucht zwemt en zont.

Openingstijden overdekt zwembad in Rheeze  

Het overdekte zwembad is het gehele seizoen geopend, dit jaar is dat vanaf april tot en met eind september. Vanaf 08.30 uur kunt u al een duik nemen waarna het zwembad weer sluit om 20.00 uur. De splinternieuwe glijbaan die we in 2017 hebben toegevoegd aan ons zwembad is vanaf 11.00 uur in de ochtend te gebruiken, vergeet niet je tijd te onthouden!

Grenzend aan het terras

Wanneer het weer het toelaat kunt u vanaf het ruime terras van ons restaurant toezicht houden op uw (klein)kinderen in het zwembad onder het genot van een hapje en/of een drankje. Het terras en het zwembad is gescheiden door een glazen schuifdeur. Deze kan ook, net als de dak/wandconstructie, worden geopend bij zomers weer, zo kunt u uw kinderen in de gaten houden en zelf genieten!

Eens iets anders? 

Nadat u bent uitgezwommen of wanneer u een keer iets anders wilt, hebben wij voor u een alternatief! Camping ’t Veld beschikt over een strandmeer met zandstrand waar u de gehele zomer kunt recreëren. Zwemmen is helaas niet toegestaan maar het meer biedt vele mogelijkheden. Zo is het meer geschikt om met een boot op te varen of om een rondje te kanoën. Daarnaast is het strandmeer geschikt om te vissen, hier is geen vergunning voor nodig.

 

Camping 't Veld