Boeken
t/m
Bekijk beschikbare periodes
  • Heerlijk nazomeren
  • Speciaal tarief
  • Geniet van alle rust en ruimte!

Septembermaand

Septembermaand in Overijssel

Bent u op zoek naar een septembermaand in Overijssel? Kom dan naar camping ’t Veld. Waarom een septembermaand op camping ’t Veld:

Septembermaand in Overijssel op camping ’t Veld

Een septembermaand in Overijssel boekt u natuurlijk op camping ’t Veld. Bij ons kunt u heerlijk kamperen op prachtige kampeervelden. Al onze kampeervelden zijn autovrij. U kunt uw auto dichtbij het kampeerveld parkeren. Wij hebben basis kampeerplaatsen. Deze beschikken over een 6 ampère elektra aansluiting en een watertappunt op max. 30 meter. Daarnaast beschikken wij over comfort kampeerplaatsen. Deze beschikken over een 10 ampère elektra aansluiting, water en vuilwaterafvoer en kabeltelevisie. Tenslotte kunt u bij ons ook een comfort kampeerplaats met privé sanitair boeken. Een septembermaand loopt bij ons van 1-28 september en is al verkrijgbaar vanaf eur 225,-.

Septembermaand in Overijssel: ontdek het prachtige Vechtdal

Boek een septembermaand in Overijssel op camping ’t Veld en ontdek het prachtige Vechtdal. Wij liggen uniek tegen ca. 1000 ha. bos met volop fiets- en wandelpaden. Geniet van de prachtige omgeving, onze fraaie voorzieningen maar natuurlijk vooral van elkaar Ons overdekte zwembad is elke geopend van 08.30 – 20.00 uur. Ook kunt u dagelijks verse gebakken broodjes afhalen in onze minishop. Ons restaurant is alle vakanties en weekeinden geopend. Eventueel kunt u hier ook afhalen.

Boek een Septembermaand
Septembermaand in Overijssel: kamperen of huren?

Bij voorkeur een accommodatie huren? Wij verhuren schitterende accommodaties. Nieuw dit jaar zijn onze Terraslodges. Deze prachtige lodges hebben een inpandig terras, zijn o.a. voorzien van een vaatwasser, cv en een tweede televisie op de ouder slaapkamer. Ook nieuw dit jaar zijn onze Veldlodges de luxe. De fraaie safaritenten zijn voorzien van een complete badkamer, vaatwasser en een tweede televisie op de ouder slaapkamer. Voor een compleet overzicht van al onze accommodatie kijkt u hier.

Nieuwsgierig geworden naar een verblijf op camping ’t Veld. Mail ons of bel: 0523 2622886. Graag tot ziens op camping ’t Veld.

Camping 't Veld