t/m
  • Royaal leefgedeelte
  • Voorzien van toilet
  • Rook- en huisdiervrij!

Safaritent (6 personen)

Een safaritent huren in Overijssel op camping ’t Veld

Wil je een safaritent huren in Overijssel? Kom dan naar camping ’t Veld en beleef het ultieme campinggevoel! Huur één van onze 6 persoons safaritenten en geniet van de rust, de omgeving en van elkaar!

Camping ’t Veld is een kleine familiecamping in Hardenberg (Overijssel). De camping kenmerkt zich door persoonlijke aandacht. Er is voor alle leeftijden wat te doen op de camping

  • Deze tenten zijn geschikt voor 6 personen.
  • De tenten zijn voorzien van verwarming.
  • De tenten beschikken over een eigen badkamer.
  • Er is een ingerichte keuken met koelkast en vriesvak.
  • Royale loungehoek met televisie.
  • Gratis wifi.
  • Rook- en huisdiervrij.

De safaritenten beschikken over 2 slaapvertrekken. Eén slaapvertrek met een tweepersoonsbed en een slaapvertrek met 2 stapelbedden. De temt beschikt niet over een vaatwasser.

Locatie 6 persoons safaritenten

De 3 safaritenten met de nummers 6,7 & 7A staan op het autovrije veld specht. Zie plattegrond 2021. In het midden van dit veld is een speeltuintje aangelegd, Je hebt dus altijd zicht op je spelende kinderen.

In-en uitchecken

Huur je een safaritent bij ons? Dan ben je vanaf 15.00 uur van harte welkom. Om 10.00 uur dien je uitgecheckt te zijn. Je dient je tent bezemschoon op te leveren. Wanneer je tijdens Hemelvaart of Pinksteren verblijft bij ons dan heb je op de vertrekdag tot 18.00 uur de mogelijkheid om uit te checken!

Wat is er te doen op camping ’t Veld?

Op onze camping zijn er vele voorzieningen. Jong en oud kan zich op allerlei manieren vermaken. Zo kan je je zoon, dochter of buurman uitdagen om de snelste tijd neer te zetten op onze spectaculaire waterglijbaan. Wil je het wat rustiger aandoen, geniet dan van een kopje koffie in ons restaurant terwijl je kinderen zich vermaken in de aanliggende indoor speeltuin. Ook de omliggende omgeving van de camping biedt voldoende mogelijkheden voor leuke activiteiten. Volg bijvoorbeeld één van de vele wandelroutes in het Vechtdal.

Kamperen

Ga je liever kamperen? Dat kan natuurlijk ook! Wij bieden diverse kampeerplaatsen.

Kortom wil je een safaritent huren in Overijssel? Doe dit dan bij camping ’t Veld en geniet van een onvergetelijke vakantie!

 

Let op: onze 6 persoons safaritent is GEEN vodatent.

 

zoover 't Veld

We erg genoten van de ontspannen sfeer op de camping. We hadden een Safaritent geboekt en dat was een succes! Gezellig ingedeeld, goede bedden, mooie ligging: comfortabel en betaalbaar kamperen met het hele gezin! De kinderen hebben zich goed vermaakt en wij daardoor ook nog meer. Het sanitair was ook doorlopend goed verzorgd, heel fijn. Voor ons echt een succes ervaring!

– Maria (21-08-2019, gereisd met oudere kinderen)