• Kamperen met hond
 • Wandelen in het prachtige Vechtdal
 • 5-sterren camping in Overijssel

Camping met de hond in Nederland

Gaat jouw hond ook altijd mee als je op vakantie gaat? Kamperen met je hond in Nederland is bij Camping 't Veld heel normaal. Wij hebben dan ook verschillende kampeervelden waar jouw hond van harte welkom is. Op onze camping in Nederland met hond is er per kampeerplek twéé huisdieren toegestaan. Vanzelfsprekend is je hond op de camping aangelijnd en wordt deze buiten de camping uitgelaten. Niet alleen is onze kleine camping in Overijssel huisdiervriendelijk, ook aan de kinderen is gedacht. De vele kindvriendelijke faciliteiten en activiteiten voor jong én oud zorgen ervoor dat het gehele gezin, inclusief hond, een fijne vakantie beleeft.

Vanaf
€ 132
3 nachten
2 personen

Comfort kampeerplaats met prive sanitair

Nederland, Overijssel, Rheeze
62
 • Keuze uit 8, 10, 12,14 of 16 ampère m.i.v. 2024
 • CA. 100m2 groot
 • Eigen watertappunt
Vanaf
€ 102
3 nachten
2 personen

Comfort plus kampeerplaats

Nederland, Overijssel, Rheeze
62
 • Keuze uit 8, 10, 12,14 of 16 ampère m.i.v. 2024
 • CA. 100m2 groot
 • Eigen watertappunt
Vanaf
€ 96
3 nachten
2 personen

Comfort kampeerplaats

Nederland, Overijssel, Rheeze
62
 • Keuze uit 8, 10, 12,14 of 16 ampère m.i.v. 2024
 • CA. 90 m2 groot
 • Eigen watertappunt

Camping met privé sanitair én hond

Ja, je leest het goed, ook onze kampeerplaatsen met privé sanitair zijn te boeken met hond. Je kunt dus kiezen uit een comfort plaats (90 m2), een comfort plus plaats (100 m2) of een kampeerplaats inclusief privé sanitair (100 m2). Voor welke plaats je ook kiest, op onze camping met hond in Nederland beschik je altijd over 10 ampère stroom, CAI-aansluiting, watertappunt en waterafvoer. Het privé sanitair bestaat uit een toilet, douche, wastafel en verwarming. Voor de overige kampeerplekken is er een modern sanitairgebouw, met voldoende douches en toiletten, ook voor mindervaliden en gezinnen met baby's. 

Faciliteiten op de camping:

👙 Overdekt zwembad met glijbaan
🎣 Visvijver met zandstrand
🤸 Indoor speeltuin met speciale peuterzone
🤹 Animatie voor alle leeftijden
🥘 Restaurant (ook afhaal) en minishop
📱 Gratis wifi

Uitstapjes vanaf onze camping in Overijssel met hond

Wedden dat je hond het fantastich vindt om een lange wandeling te maken? En de kids heel graag een dagje naar een attractiepark gaan? En misschien wil je zelf wel heel graag een dagje naar bijvoorbeeld Zwolle. Er is genoeg te doen en beleven in de omgeving van onze camping met hond in Nederland, wij geven je een aantal tips.

Eindeloos wandelen 🐕

Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug is dé plek voor mooie wandelingen. Neem je hond mee naar een van de losloopgebieden: het Hondenbos bij Hellendoorn, of het Teesselinksveld bij Nijverdal. Op alle andere plekken moet je hond aangelijnd zijn.

Over de kop 🎢

Als je durft natuurlijk? Bij Avonturenpark Hellendoorn kan je meer dan 30 attracties uitproberen, een leuk dagje uit voor het hele gezin! Ook Attractiepark Slagharen ligt vlakbij, wordt het kiezen of gaan jullie voor allebei?

Waterpret 💦

Op loopafstand van onze camping in Nederland met hond ligt recreatieplas de Oldemeijer. De ideale plek voor een dag vol ontspanning, zwemmen en spelen in het zand. Helaas mag uw hond niet zwemmen in de plas.