Kamperen/accommodaties

Hoe kan ik zien welke (kampeer)plaatsen op de camping nog beschikbaar zijn?

In onze Zoek en Boek selecteer je de gewenste verblijfsperiode en type accommodatie. Vul alle gegevens in. Bij tablad 2 'extra's' vink je aan dat je een specifieke accomodatie wil uitkiezen. Hier zie je de beschikbare plekken.

Kan ik een voorkeursplek aangeven?

Bij telefonische boekingen of boekingen via de mail kun je een voorkeursplek aan ons doorgeven. Boek je online? Tijdens het boeken kun je bij het tablad extra's aangeven dat je specifiek voor een accomodatie wil kiezen. Je ziet vervolgens een plattegrond waar je je voorkeursplek kan uitzoeken. De kosten voor een voorkeursplek zijn: € 30,00.

Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?

Heb je een kampeerplaats gehuurd dan kun je aankomen vanaf 14.00 uur. De vertrektijd is 12.00 uur.

Voor accommodaties geldt een aankomsttijd van 15.00 uur en een vertrektijd van 10.00 uur.

 

 

Zijn er ook camperplaatsen?

Er zijn geen speciale camperplaatsen. Met uw camper mag u op de gewone kampeerplaatsten staan. Alle plekken zijn voorzien van CAI, een watertappunt, afvoerputje en vuilwaterafvoer. Er is een speciale camperstort aanwezig. De sleutel hiervoor kunt u ophalen op de receptie.

Kan ik mijn tent/caravan onbewoond op de camping laten staan?

Dat kan! Let er wel op dat dit alleen mogelijk is tijdens ons laagseizoen en maar mogelijk is voor maximaal 2 nachten. De kosten voor een nacht onbewoond zijn €10,00 per nacht. Wil je gebruik maken van het onbewoond tarief, meld dit dan bij onze receptionist.

Wat voor materiaal mag ik onder mijn luifel leggen?

In de voortent en onder de luifel is alleen lucht- en gras doorlatend materiaal toegestaan. Dit mag niet buiten de tent/luifel steken. Worteldoek is geen lucht en grasdoorlatend materiaal!

Is het mogelijk om tegen betaling later uit te checken?

Tijdens het laagseizoen is het mogelijk om later uit te checken. Hiervoor worden wel kosten gerekend.

Late check-out (tot 20.00 uur) kamperen € 15,00.

Late check-out (tot 20.00 uur) accommodaties €35,00.

Voor Hemelvaart en Pinksteren geldt op de vertrekdag voor zowel accommodaties als kampeerplaatsen een late check out tot 20.00 uur.

Mag je met een groepje waarvan iedereen minderjarig is op jullie camping verblijven?

Wij laten geen alleenreizende jongeren toe op onze camping.

Terrein

Zijn barbecues toegestaan op de camping?

Barbecueën op onze camping is toegestaan. Gebruik wel een veilige barbecue, en zorg ervoor dat er een emmer met water aanwezig is. Wil je barbecueën maar is het extreem droog? Vraag dan even aan onze receptioniste of het is toegestaan om te barbecueën. Vuurkorven zijn niet toegestaan.

Ik kom met 2 auto’s, mogen beide auto’s het park op?

Je mag maar met 1 auto binnen de slagboom parkeren. De andere auto moet buiten de slagboom worden geparkeerd op onze kampeerplaatsen voor op de camping. Wil je toch even met je 2e auto het park op? Zorg er dan wel voor dat je 1e auto van het park af is. Doe je dit niet dan werkt je slagboompas niet meer. I.v.m. de beperkte parkeerruimte op de bezoekersparkeerplaats vragen we je om niet met 2 auto's te komen als dit niet echt noodzakelijk is.

Kan ik mijn elektrische auto opladen op de camping?

Op de bezoekersparkeerplaats is een laadpaal voor 2 elektrische auto's . Wilt u na het laden van uw auto de plek wel weer vrij maken voor een ander?

Ik wil graag post ontvangen of versturen, is dit mogelijk?

Inkomende post wordt in de postvakken bij de receptie gelegd. Pakketjes kun je afhalen bij de receptie. Uitgaande post kun je posten in de brievenbus  uitgaande post bij de receptie of afgeven op de receptie.

Ik ben iets kwijtgeraakt, is er een plek met gevonden voorwerpen?

Ben je iets kwijt? Ga even langs bij de receptie, zij hebben een bak met gevonden voorwerpen. Hier mag je dus ook gevonden spullen langs brengen.

Zijn partytenten op de camping toegestaan?

Het is niet toegestaan een partytent te plaatsen bij je tent.

Betaling

Ik heb een plek gereserveerd op camping ’t Veld. Hoe betaal ik mijn vakantie?

Na het reserveren van jouw vakantie ontvang je van ons een reserveringsbevestiging. Hierop staat de totaalprijs van je reservering. De eerste betalingstermijn is 3 weken na het maken van de reservering. De tweede betalingstermijn is 3 weken voor aankomst. Betaal je niet binnen de termijnen dan zul je van ons een betalingsherinnering ontvangen. Heb je geen bevestiging ontvangen? Neem dan even contact met ons op!

Bezoekers

Kan ik tijdens mijn verblijf op de camping ook bezoekers ontvangen?

Jazeker! Per plek mag je maximaal 6 bezoekers tegelijkertijd ontvangen. De bezoekers dienen zich te melden bij de receptie. Kosten voor een bezoek zijn €1 p.p. (exclusief zwemmen) of €5 p.p. (inclusief zwemmen). Bezoek is toegestaan van 09.00 uur tot 23.00 uur.

Mag ik een logé ontvangen tijdens mijn verblijf op de camping?

Dat mag. De kosten hiervoor zijn €5 per persoon per nacht. De logé dient zich in te schrijven bij de receptie. 

Mag mijn bezoek/logé zijn of haar auto binnen de slagboom parkeren?

Nee dit is niet toegestaan. Zij dienen hun vervoersmiddel buiten de slagboom te parkeren.

Douchekaart

Wat is een douchekaart en hoe moet ik deze gebruiken?

Om gebruik te maken van de douches op de camping heb je een douchekaart nodig. Tijdens het inchecken ontvang je van ons een douchepas. Op dit pasje staat een tegoed (kort verblijf punten, lang verblijf geld). De punten die op de pasjes staan zijn afgestemd op het aantal personen en de duur van je verblijf. Wanneer je gebruik wilt maken van de douche dan steek je de pas in een apparaatje. Vanaf het moment dat de kaart in het apparaat zit, tikt het tegoed af. Dit is ook zichtbaar. Wanneer je tegoed op is dan kun je tegen betaling bij de receptie nieuw tegoed ontvangen.

De douchekaart kun je ook gebruiken voor onze wasserette. Bij de receptie kun je geld op je pas laten zetten voor een was- en/of droogbeurt.

 

Heb je geen antwoord kunnen vinden op jouw vraag? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Wip