• Overdekt zwembad
  • Indoor speelparadijs
  • Gratis wifi
  • Animatie

Kampeerarrangementen Camping ’t Veld

Hou je van vakantie? Ga je graag voor een langere periode kamperen? Boek dan één van de voordelige kampeerarrangementen op camping ’t Veld. Op camping ’t Veld in Hardenberg ervaar je het ultieme vakantiegevoel. Met minder dan 100 kampeerplaatsen zijn wij geen kampeerfabriek. Hierom mogen wij ons zelfs de kleinste 5-sterren camping van Nederland noemen!

Meer informatie over arrangementen

 

Arrangement boeken

Over de kampeerplaatsen

Wij bieden comfortplaatsen, comfort+plaatsen & kampeerplaatsen met privé sanitair aan. Al onze kampeerplaatsen liggen aan de buitenzijde van diverse autovrije velden. Je auto mag wel binnen de slagboom geparkeerd worden op speciale parkeerstroken. Ben je in het bezit van een camper? Ook dan hebben wij natuurlijk plek voor je! We beschikken namelijk ook over een camperstort. In het midden van elk kampeerveld bevindt zich een leuke speeltuin. Je hebt dus altijd zicht op je spelende kinderen! Heb je een hond? Wij hebben diverse velden waarop honden zijn toegestaan. Ook zijn er een aantal hondenvrije velden bij ons op de camping aanwezig.

Faciliteiten

Wanneer je één van onze arrangementen boekt mag je natuurlijk gebruik maken van onze vele voorzieningen en faciliteiten. Onze animatieteam is niet alleen alle weekenden en vakanties aanwezig maar ook de gehele junimaand! Ook ons restaurant met aangrenzende indoorspeeltuin is de gehele junimaand, alle weekenden en vakanties geopend. Er is dus altijd wel wat te beleven op camping ’t Veld in Overijssel!

Wil je één van de aantrekkelijk kampeerarrangementen op camping ’t Veld boeken? Dit kan natuurlijk online via onze website. Hulp nodig bij het boeken? Wij helpen je natuurlijk graag met het boeken van jouw favoriete kampeerarrangement. Neem dus gerust contact met ons op!