Beoordelingen van onze gasten

Lees hoe onze gasten hun vakantie hebben ervaren.

19 beoordelingen
 1. 8,7

  Zeer vriendelijk en gastvrij personeel. Kindvriendelijke animatie. Schoon sanitair

  Mei 2021 -  verbleef in Comfort kampeerplaats

 2. 8,7

  Mooie compleet ingerichte Safari tent. Ruim opgezet veld. Erg vriendelijk personeel.

  Mei 2021 -  verbleef in Comfort safaritent

 3. 9

  Animatie voor de kids was top. Enthousiaste begeleiding en leuke activiteiten voor ons kroost van 6 en 7 jaar. Sanitairgebouw altijd netjes schoon. Het werd erg gewaardeerd dat de camping een gaskachel in onze safaritent had geplaats met het koude weer.

  Mei 2021 -  verbleef in Basic safaritent

 4. 8,6

  Wij vonden de safaritent comfort geweldig! Wat een ruimte, comfort, mooie uitstraling met steigerhouten meubels en zeer uitgebreide inventaris. De gaskachels waren ook erg fijn. Daarmee kregen we de tent aangenaam warm op de koudere momenten. De camping is overzichtelijk met veel kleine speeltuintjes. Fijn dat het zwembad open was. Temperatuur van het water was prima te doen en reserveringssysteem werkte uitstekend. Online eten bestelling werkte ook goed en luxe dat het werd thuis bezorgd.

  Mei 2021 -  verbleef in Comfort safaritent

 5. 8,6

  Elk veldje heeft een speeltuintje. Dit is ideaal en overzichtelijk voor ouders en kinderen. Vlak bij de oldemeijer. Achter de camping een meertje om te wandelen/ zitten. Zwembad op de camping, met schuifdak. Air trampoline. Volop fiets en wandelmogelijkheden. Verse broodjes in camping winkel. Schoon huisje, vriendelijk personeel. Animatie.

  Mei 2021 -  verbleef in Terraslodge

 6. 9,1

  Wij vonden het heel fijn. Wij voelden ons welkom. De tent was van alle gemakken voorzien, de kachel was onze grote vriend tijdens de koude momenten 😃. De energie van het animatieteam was erg fijn om te ervaren. De toiletten en douches waren schoon en lekker warm.

  Mei 2021 -  verbleef in Basic safaritent

 7. 9

  Wij hebben een heel erg leuk coronaproof vriendenweekend gehad. Elk gezin een eigen safaritent de luxe. Wat waren we aangenaam verrast! Regendouche, stapelbed, een bedstee, 3 gewone bedden, vaatwasser, 2 kacheltjes.. De eerste avond werden onze pizza’s op het veld bezorgd. Lege gasflessen werden na een belletje spoedig vervangen. Zwembad open op reservering.

  Mei 2021 -  verbleef in Safaritent de luxe

 8. 9,6

  Geen recensie achtergelaten

  Mei 2021 -  verbleef in Comfort kampeerplaats hondenvrij

 9. 10

  Mooie leuke camping.

  Mei 2021 -  verbleef in Tenthouse

 10. 8,9

  Een gezellig veldje met zeer compleet uitgeruste tenten. Prima bedden, fijne douche. De kinderen konden veilig spelen, en wij als ouders konden lekker genieten terwijl je de kinderen niet uit het oog hoeft te verliezen, of de hele vakantie in een speeltuintje moet doorbrengen. De speelmogelijkheden op ieder veldje is echt een grote plus!

  Mei 2021 -  verbleef in Safaritent de luxe