Beoordelingen van onze gasten

Onderstaande is een selectie van leuke reviews van het afgelopen jaar.

269 beoordelingen
  1. 9,3

    Mooie fijne camping, ligging t.o.v. fiets en wandelroute's uitstekend. Je voelt je thuis op de camping, sanitairgebouw niet gebruikt omdat we een eigen sanitairunit hadden, uiteraard het gebouw wel bekeken en het ziet ook er ook netjes en verzorgt uit. Vriendelijk gastvrij personeel, restaurant is ook ook prima, heerlijk gegeten daar. Komen zeker nog eens terug op deze camping.

    September 2022 - Peter K. verbleef in Comfort kampeerplaats met prive sanitair 

  2. 9,4

    Heerlijke plek met prive sanitair Alles was keurig netjes en personeel zeer vriendelijk Zeker nog x terug

    September 2022 - Kees B. verbleef in Comfort kampeerplaats met prive sanitair 

  3. 10

    Mentaliteit en houding van personeel is geweldig, gewoon doen. Maakt het voor de gast ook stuk relaxter. Eten is overal uitstekend, ook in de omgeving eet je overal gewoon echt goed. Top omgeving!

    Augustus 2022 - Ties B. verbleef in Comfort kampeerplaats hondenvrij 

  4. 9

    Heel mooie omgeving . Vriendelijk personeel. Sanitair nog nooit zo netjes gezien.

    September 2022 - L. A. verbleef in Comfort kampeerplaats  

  5. 9,9

    Geen recensie achtergelaten

    September 2022 - S. verbleef in Comfort plus kampeerplaats hondenvrij 

  6. 9,3

    Elk veldje heeft een eigen speelveldje.

    September 2022 - Kirsten P. verbleef in Comfort safaritent 

  7. 8,9

    We hebben genoten van 14 dagen in t chalet van onze zoon en schoondochter. Justin en Esther. Rust...prachtige omgeving. Gefietst. Gezwommen. Tot een volgende keer. Gr Piet en Lucienne Streng

    September 2022 - Ouders van S.

  8. 9

    Wij hebben een leuk, kort, verblijf bij jullie gehad. Leuk dat er voor onze tieners een dagje Hellendoorn georganiseerd werd! Ze hebben er echt van genoten! Erg leuk personeel in het animatieteam!

    Augustus 2022 - D. verbleef in Comfort kampeerplaats met prive sanitair 

  9. 9

    Het personeel is erg vriendelijk, en we hebben een heel fijn verblijf gehad! Dank jullie wel!

    Augustus 2022 - Jessica D. verbleef in Safaritent de luxe 

  10. 10

    een leuke camping voor kinderen

    Augustus 2022 - Annie D. verbleef in Trekkerspod 

269 beoordelingen
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.