• 5-sterren camping
  • Overdekt zwembad met twee kinderbaden
  • En een gave glijbaan

Camping in Overijssel met overdekt zwembad

Waterpret beleef je gegarandeerd op onze camping in Overijssel met overdekt zwembad. Camping 't Veld, gelegen in Rheeze (Overijssel), beschikt namelijk over een heus zwemparadijs; van spetteren in het kinderbad tot wedstrijdjes wie het snelste van de glijbaan zoeft. Dankzij ons overdekte zwembad kun je ook met minder goed weer genieten in het water. En schijnt het zonnetje lekker? Dan schuiven we ons dak en de wand open en beleef je het gevoel van buitenzwemmen; hoe fijn is dat! Op Camping 't Veld kun je zowel kamperen als genieten in een van onze comfortabele accommodaties. Met wie kom jij vakantie vieren en zwemmen op onze camping in Twente met zwembad?

 
 

Verblijven op onze 5-sterren camping met overdekt zwembad

Op onze camping in Twente met overdekt zwembad verblijf je op een ruime kampeerplaats of in een comfortabele accommodatie. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Onze kampeerplaatsen zijn 90 tot 100m² en beschikken over 10 ampère stroom, CAI-aansluiting, watertappunt en waterafvoer. Ben je tijdens je verblijf op onze camping met zwembad in Overijssel op zoek naar nog iets meer comfort? Kies dan voor onze kampeerplaatsen met privé sanitair

Liever iets meer luxe tijdens jouw vakantie op onze camping met overdekt zwembad? Kies dan voor een accommodatie, geschikt voor 2 tot 7 personen. Kies voor een tenthouse, safaritent, lodge of chalet. Onze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Zo beschik je over een slaapkamer met comfortabele bedden, een gezellige zithoek, volledig ingerichte keuken en een terrasje of veranda. Hier kun je 's ochtends heerlijk genieten met een kopje koffie van de natuurgeluiden om je heen! Wanneer kom jij vakantie vieren op onze camping in overijssel met overdekt zwembad?

Sfeerimpressie van onze camping met overdekt zwembad

Faciliteiten op onze camping in Overijssel met overdekt zwembad

Wij begrijpen als geen ander dat wanneer je op zoek bent naar een camping in Overijssel met binnenzwembad je het liefst uren doorbrengt in ons waterparadijs! Goed nieuws; op onze 5-sterren camping is dat mogelijk. Wist je dat onze glijbaan maar liefst 48 meter lang is? En dankzij de tijdregistratie kun je een ware competitie starten! Wie wordt de snelste van de dag? Op onze camping met overdekt zwembad in Overijssel beleef je niet alleen veel waterpret, er is nog veel meer leuks te beleven. De kids klimmen en klauteren in de binnenspeeltuin of spelen spelletjes met het animatieteam. Ook kun je aan het strandmeer heerlijk relaxen of je hengel uitgooien. Kortom, genoeg te beleven op onze camping in Twente met zwembad. Wanneer mogen we jullie verwelkomen?

Onze faciliteiten:

✔️ Overdekt zwembad met aparte peuterbaden
✔️ Animatie in de vakanties
✔️ Binnenspeeltuin met speciale peuterzone
✔️ Sportveld, airtrampoline, centrale speeltuin
✔️ Strandmeer
✔️ Fiets- en skelterverhuur
✔️ Restaurant
✔️ Campingwinkel

 
 

Veelgestelde vragen over een camping in Overijssel met zwembad

📍 Waar vind ik een leuke camping in Overijssel met zwembad?

Hiervoor ben je bij Camping 't Veld bij Hardenberg aan het goede adres. Onze camping in Overijssel met zwembad biedt oneindig veel waterpret met goed én slecht weer. Met mooi weer gaat het dak open en met slecht weer gaat het dak dicht. Zo beleef je altijd waterpret op onze camping met overdekt zwembad. De 48 meter lange waterglijbaan maakt het helemaal compleet!

🕐 Wat zijn de openingstijden van deze camping in Overijssel met zwembad?

Onze camping in Overijssel met binnenzwembad is geopend van 28 maart tot 27 september van 08:30 tot 19:30 uur. De waterglijbaan gaat om 11:00 uur aan. Speciaal voor volwassenen is het zwembad van 08:30 tot 09:30 uur uitsluitend voor hen geopend. Lees hier de praktische informatie omtrent het zwembad. 

🧒 Welke camping in Overijssel met binnenzwembad is geschikt voor kinderen?

Camping 't Veld is een camping en vakantiepark in Overijssel met overdekt zwembad, maar biedt veel meer dan dat. Zo is er een enthousiast animatieteam in de schoolvakanties, een binnenspeeltuin, een strandmeer waar je kunt vissen of kanoën, een airtrampoline en een groot sportveld. Het zwembad beschikt daarnaast over 2 kinderbaden met diverse speelelementen. Genoeg te doen voor de kinderen!  

📅 Op welke camping in Overijssel met binnenzwembad kan ik last minute boeken?

Ook last minute ben je van harte welkom op Camping 't Veld! Ondanks dat we een kleinschalige camping zijn, hebben we een uitgebreid aanbod aan kampeerplekken en accommodaties. Zo vind je gegarandeerd jouw ideale verblijf op onze camping met binnenzwembad in Overijssel. Het voordeel van last minute? Je hoeft niet lang meer te wachten tot je vakantie begint!