Camping 't Veld
Camping 't Veld

Comfort kampeerplaats hondenvrij

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Nederland, Overijssel, Rheeze
 

Voorzieningen

 1. Keuze uit 8, 10, 12,14 of 16 ampère m.i.v. 2024
 2. CA. 90 m2 groot
 1. Eigen watertappunt
 2. Gratis wifi (beperkt)
 1. Tv-aansluiting (cai, dvb-c)
 2. Vuilwaterafvoer
 

Omschrijving

comfort kampeerplaats op een veld waar geen honden zijn toegestaan

Onze comfortplaatsen zijn gevestigd aan de buitenzijden van de velden  bij, kikker en ree. Veldje de Ree is hondervrij. De veldjes zijn allemaal gezellig ingericht. In het midden van elk kampeerveld is een zandbak met leuke speeltoestellen te vinden. Vanaf je kampeerplaats kan je dus altijd een oogje op je kinderen houden. Het sanitairgebouw is gevestigd te midden van al onze kampeervelden.
In 2024 kun je kiezen tussen een 8,10,12,14 of 16 ampère aansluiting voor je kampeerplaats. 8 ampère is de standaard aansluiting.
6 Kwh verbruik per dag is inbegrepen.

10 recensies


 1. 10

  De knusheid, op ieder veld een speeltoestel, alles schoon, het entertainment (was heel goed gedoseerd en het langsrijden over de veldjes voor de activiteiten was echt top), het zwembad en de binnenspeeltuin, Vinny de Veldmuis, het eten en drinken wat gekocht kon worden (ijsjes e.d.) Mooie omgeving

  Augustus 2023 - Rieneke V.

 2. 9,4

  Park was ontzettend netjes en het personeel was super vriendelijk. Prijzen waren dikke prima

  Juli 2023 - Veronique v.

 3. 9,5

  Alles

  Juli 2023 - G K.

 4. 9,6

  Das Schwimmbad und die Kinderanimation

  Mei 2023 - Jörg Q.

 5. 8,9

  Mooie schone camping met vriendelijk personeel. Zwembadwater temperatuur wat aan de koude kant. Faciliteiten op de camping uitstekend.

  April 2023 - J. K.

 6. 10

  Mentaliteit en houding van personeel is geweldig, gewoon doen. Maakt het voor de gast ook stuk relaxter. Eten is overal uitstekend, ook in de omgeving eet je overal gewoon echt goed. Top omgeving!

  Augustus 2022 - Ties B.

 7. 9,6

  Geen recensie achtergelaten

  Juli 2022 - A S.

 8. 8

  We hebben het echt naar onze zin gehad. Wat ons opviel is, dat de gasten jonge gezinnen zijn of oudere gepensioneerden, waarvan een aantal samen met hun kinderen en kleinkinderen staan. Het sanitair is keurig verzorgd en heeft fijne douches, alleen was er ‘s avonds in de doucheruimte zelf wel weinig licht. De vaatwasser is echt een heerlijkheid. Fijn dat er een winkeltje aanwezig is en niet te vergeten een zwembad; heerlijk. Wij als ouderen vinden het verblijf in het hoogseizoen wel wat aan de hoge kant qua prijs. Van de faciliteiten, zoals de speelplekken en het luchtkussen zijn voor ons niet relevant. Ik eindig met de eerste zin: we hebben het echt naar onze zin gehad!

  Juli 2022 - W v.

 9. 8,3

  Een erg mooie, kleine en vooral kindvriendelijke camping. Het was voor de eerste keer als gezin kamperen en de camping is ons super goed bevallen Toiletgebouw erg schoon en voldoende faciliteiten voor kinderen.

  Juni 2022 - D. v.

 10. 7,7

  Mooi schoon sanitair. Tenthouse prima bevallen Royale Camperplaats Vriendelijke ontvangst Nette bediening restaurant.

  Mei 2022 - A. T.