Camping 't Veld
Camping 't Veld

Affiliate programma

Affiliate programma van Camping 't Veld

Camping 't Veld is de kleinste 5-sterren camping van Nederland, prachtig gelegen in Rheeze (gemeente Hardenberg). De kleinschaligheid brengt een gemoedelijke sfeer met zich mee. Zo is er op ieder kampeerveld een speeltuintje voor de kinderen, waardoor ook ouders eenvoudig met elkaar in contact komen. Camping 't Veld heeft niet voor niets de 5-sterren waardering van de ANWB. Gasten profiteren van een binnenzwembad waarbij het dak in de zomer kan worden opengeschoven, een restaurant met binnenspeeltuin, een grote buitenspeeltuin, sportvelden, een strandmeer om te vissen en kanoën, een animatieteam en een campingwinkel. Naast kamperen biedt Camping 't Veld gasten ook de mogelijkheid om een safaritent of chalet te huren. Het affiliate programma van Camping 't Veld wordt aangeboden door het gerenommeerde netwerk TradeTracker.

Wat biedt Camping 't Veld?

  • Je ontvangt 5% commissie
  • Er vindt geen ontdubbeling plaats
  • De tracking duurt 30 dagen en vindt plaats op basis van cookies en fingerprint
  • Wij werken met een Custom Attributie Model van TradeTracker, hierbij worden alle publishers op een eerlijke wijze beloond
  • Wij maken gebruik van automatisch gegenereerde feeds
 

Ons aanbod

Kamperen:

Bij Camping 't Veld hebben gasten de keuze uit verschillende kampeerplaatsen op autovrije kampeervelden. Een kampeerplaats waar de hond wel of juist niet welkom is, een comfort (90m2) of een comfort plus (100m2) kampeerplaats, of een kampeerplaats met privé sanitair. De kampeerplaatsen bieden plaats aan maximaal 6 personen en 2 honden, als er honden welkom zijn. Op iedere kampeerplaats beschikt de gast over 10 ampère elektra, een eigen watertappunt en -afvoer, televisie aansluiting en gratis wifi. 

Accommodaties:

Een accommodatie huren kan bij Camping 't Veld voor maximaal 7 personen. Daarbij hebben gasten de keuze uit een safaritent, safaritent luxe, tenthouse, verandachalet, verandalodge, terraslodge, strandchalet of trekkerspod. Afhankelijk van het type bieden de accommodaties verschillende comfortabele gemakken zoals een kookgelegenheid evt. met vaatwasser, eigen badkamer, 1/2/3 slaapkamers en een (overdekt) terras. Alleen in de basic safaritent zijn honden welkom.

Onze faciliteiten:

🏊 Zwembad met schuifdak

🤾 Sportvelden

🤸 Airtrampoline

😀 Binnenspeeltuin

✔️ Buitenspeeltuintjes op elk kampeerveld

🎭 Animatieteam

🚲 Fiets- en skelterverhuur

🎣 Strandmeer, om te vissen en kanoën

🚽 Sanitairgebouw met wasserette 🧺

🍽️ Restaurant

🥖 Campingwinkel

Meer informatie

Wil je profiteren van het succes van Camping 't Veld? Meld je dan nu aan als affiliate via TradeTracker. Of wil je meer informatie over het affiliate programma, heb je vragen of ben je op zoek naar geschikt beeldmateriaal? Neem dan contact op via support@bookingboosters.nl.