• Camping geschikt voor families
  • Beoordeeld met 5 sterren
  • Animatieprogramma

Familiecamping in Overijssel

Op zoek naar een gezellige familiecamping in Overijssel? Kom naar Camping ’t Veld in Hardenberg. Voor gezinnen met (jonge) kinderen zijn wij de perfecte vakantiebestemming. Ons karakter Vinnie de veldmuis is altijd op de camping aanwezig. Samen met hem beleef je de meest spannende avonturen! We beschikken over ruime kampeerplaatsen en diverse comfortabele accommodaties. Kom met je gezin naar onze kleine familiecamping en geniet van een heerlijke vakantie in Twente.

Overnachten op onze kleine familiecamping

Tijdens alle vakanties en in alle weekenden (van april tot en met september) is er op onze familiecamping in Overijssel een enthousiast animatieteam aanwezig. Doe samen met je kinderen mee aan één van de sport- en spelactiviteiten of zing je samen schor bij de karaokewedstrijd. Al onze kampeervelden zijn autovrij en voorzien van prachtige speeltoestellen voor kinderen. Vanaf je kampeerplaats, met mogelijkheid tot privé sanitair, heb je altijd zicht op je spelende kids. Liever een accommodatie huren? Ook dat is mogelijk! Onze accommodaties zijn geschikt voor maximaal 7 personen en volledig ingericht. Dat is fijn vakantie vieren op onze kleine familiecamping

Jouw verblijf in het kort:

  • Autovrije kampeervelden
  • Ook te boeken met privé sanitair
  • Volledig ingerichte accommodaties
  • Plek voor maximaal 7 personen
  • Animatie voor alle leeftijden

Familiecamping in Overijssel met overdekt zwembad en meer

Wij zijn misschien wel dé familiecamping in Overijssel met de spectaculairste waterglijbaan van Overijssel. Waarom? Onze waterglijbaan is 50 meter lang en beschikt over een snelheidsmeter. Ons overdekte zwembad heeft ook een peuterbad waar je rustig met je kleintje kunt genieten. Houd je van het strand maar wil je een keer niet naar de kust op vakantie? Geen probleem. Vlak bij onze camping ligt een groot meer met zandstrand. Zit het weer een keer tegen? Balen! Maar geen paniek. Onze familiecamping in Overijssel met zwembad beschikt ook over een gave indoorspeeltuin met speciale peuterzone. De speeltuin biedt ruimte voor 50 spelende kinderen. Aangrenzend aan de speeltuin vind je het restaurant. Geniet met het hele gezin van een heerlijk diner of haal je maaltijd af.

Familieuitjes in de omgeving

Onze familiecamping in Overijssel is gelegen in een prachtig stukje natuur. De camping is gevestigd in Rheeze, gemeente Hardenberg. Wij grenzen aan ca. 1000 hectare bos. Dit biedt een mooie gelegenheid voor het maken van een wandeling of fietstocht in het Vechtdal. Wil je met het hele gezin een dag op pad? Beleef veel avontuur bij Attractiepark Slagharen en Avonturenpark Hellendoorn of spot de mooiste dieren bij Wildlands Emmen of Dierenpark Nordhorn. Cultuursnuiven of een dagje shoppen? Bezoek Zwolle of Deventer of ga de grens over naar Duitsland. Er is van alles te doen in de omgeving van onze kleine familiecamping.