1. Glijbaan met tijdsregistratie
  2. Open dak-en wandconstructie
  3. Twee kinderbaden
 

Overdekt zwembad, of buiten zwemmen?

Ben je opzoek naar een kleinschalige camping met overdekt zwembad in Overijssel? Boek dan een vakantie bij camping ’t Veld in Rheeze (gemeente Hardenberg). Wij beschikken over een uniek overdekt zwembad, een echt zwemparadijs! Wanneer de buitentemperaturen zomers zijn, dan kan onze dak- en wandconstructie opengezet worden. Hierdoor beleef je het gevoel van buiten zwemmen. Heerlijk dus om tijdens een warme zomerdag een verkoelende duik in het water te nemen!

Het diepe bad is ca. 8 x 15 meter groot. Dit biedt voor de actieve zwemmer voldoende ruimte om een aantal baantjes de zwemmen. Het water in dit bad verwarmen wij tot ca. 29 graden. De temperatuur in onze zwemhal is ongeveer 30 graden.

 

Ben jij de snelste?

In 2017 is er op camping ’t Veld een toffe waterglijbaan toegevoegd aan ons zwembad. De glijbaan is 48 meter lang. De echte waterrat kan hier zijn hart dus ophalen. De tijdsregistratie bij de glijbaan zorgt voor een ware competitie, word jij de snelste van de dag?

Voor de allerkleinsten

Ook voor de allerkleinsten is er voldoende te ontdekken in ons overdekte zwembad. Het binnenzwembad beschikt over 2 kinderbaden. In 2021 heeft het kinderbad een make-over gekregen, er zijn diverse nieuwe speelelementen toegevoegd! Beide baden zijn ca. 4 x 5 meter groot. De kinderbaden zijn verwarmd tot ongeveer 31 graden.

Glijbaan

Uitgezwommen?

Even klaar met zwemmen? Verlaat dan even het subtropische zwembad en geniet van een verkoelend drankje op ons aanliggende terras. 

Jarig?

Omdat wij beschikken over een super gaaf zwembad is onze camping de perfecte plek voor jou, om je verjaardagsfeestje te vieren samen met je vriendjes en vriendinnetjes. Je mag naast het zwembad ook gebruik maken van een aantal andere faciliteiten op de camping. Vind meer informatie over de kinderfeestjes.

Is er nog meer te doen op camping ’t Veld in Overijssel?

Of er nog meer te doen is bij ons op de camping? Natuurlijk! Tijdens de weekenden en de vakantie periodes is er een actief animatieteam aanwezig. Verder kun je klimmen en klauteren in onze indoorspeeltuin. En zo zijn er nog veel meer faciliteiten naast ons subtropisch zwembad. Wil je in eens in een recreatieplas zwemmen? Dat kan bij recreatieplas de Oldemeijer.

Kortom, zoek je een kleinschalige familiecamping in Overijssel met overdekt zwembad? Dan ben je bij camping ’t Veld in Rheeze op de juiste plek! Boek een bijvoorbeeld comfortplek of een luxe safaritent en beleef een onvergetelijke vakantie!

 
Glijbaan

Praktische informatie.

  • Het overdekte zwembad is geopend van begin april tot eind september van 08:30 – 19:30 uur.
  • Om 11:00 gaat de waterglijbaan aan.
  • Van 8:30 tot 9:30 is het overdekte zwembad uitsluitend geopend voor volwassenen.

Let op: Voor niet-campinggasten is het niet toegestaan om gebruik te maken van het binnenzwembad. Ook bezoekers mogen momenteel niet zwemmen

Meer Op het park