Camping 't Veld

Brasserie

  • Aangrenzende binnenspeeltuin
  • Afhaalmogelijkheid
  • Feesten & partijen
 
Menu

Wat gaan we eten??

Mama, papa, wat gaan we vanavond eten? Waarschijnlijk komt deze zin je wel bekent voor. Je hebt net een lange dag vol leuke activiteiten gehad en hebt eigenlijk geen zin meer om te koken. Toch moeten de buiken na een intensieve dag goed gevuld worden. Geen probleem, kom gezellig met de hele familie langs bij onze eigen Brasserie Bij Koers met aanliggend terras. Wij nemen het koken voor je uit handen en zorgen ervoor dat jullie voldaan weer terug gaan! Neem ook eens een kijkje op brasseriebijkoers.nl.

Geniet van de grote diversiteit aan mogelijkheden. Er is voor ieder wat wils. Van een lekker stukje vlees of vis tot een vegetarische maaltijd of een kindermaaltijd. Ook kun je bij ons restaurant terecht voor een overheerlijke lunch of een welverdiend kopje koffie met wat lekkers. Ons restaurant beschikt over gratis WiFi.

Afhalen/Bezorgen

Liever bij je eigen caravan of accommodatie eten? Of gewoon zin in een snelle lekkere hap? Wij bieden bij camping ’t Veld ook de mogelijkheid tot het bezorgen van je patat,pizza's en snacks via onze bestel app.

 

Zin in een ijsje?

Niets is tijdens de warme zomerdagen lekkerder dan een ijsje. Kom langs in onze afhaalcorner en haal een heerlijk softijsje. Of ga je toch liever voor een waterijsje? De keuze is reuze!

Aangrenzend aan ons restaurant ligt onze indoor speeltuin. Terwijl je wacht op je bestelling kunnen de kinderen zich hier vermaken.

Indoor speeltuin camping ’t Veld

Aangrenzend aan ons restaurant ligt onze indoor speeltuin. Terwijl je wacht op je bestelling kunnen de kinderen zich hier vermaken.

Feestje?

Onze brasserie biedt plaats aan ca. 70 man. Er is een beamer en microfoon aanwezig. Onze brasserie leent zich hiermee dus bij uitstek voor het houden van een feestje. Terwijl jij geniet van je gasten kunnen de kinderen zich vermaken in onze indoorspeeltuin. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Ook voor het houden van een kinderfeestje ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer Op het park