Camping 't Veld

Animatie

  • Voor alle leeftijden
  • Alle weekenden en vakanties
  • Diverse activiteiten
 

Camping ’t Veld: de camping met animatie voor het hele gezin

Camping ’t Veld is de camping met animatie voor het hele gezin. Tijdens het hoogseizoen, de schoolvakanties en in de weekenden is ons enthousiaste animatieteam aanwezig om jullie kinderen een onvergetelijke vakantie te geven. Wekelijks hebben we een bomvol animatieprogramma voor zowel jong als oud.

 

Programma

Ons karakter Vinnie de Veldmuis is altijd op de camping aanwezig. Beleef samen met hem de leukste en spannendste avonturen. Iedere dag worden kinderen opgehaald tijdens de ophaalparade. Eerst de dag goed beginnen en opwarmen met zang en dans. Vervolgens wordt er elke dag in ons animatiegebouw geknutseld. Maak een leuk aandenken aan je vakantie!

Ook ’s middags zijn er diverse leuke activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan sport en spel. Elke avond is er voor de jongere kinderen een dag afsluiting. Zing samen met je kinderen je stem schor tijdens de minidisco. Voor de oudere kinderen is er vervolgens een gezellige avondactiviteit.

 

Extra Activiteiten

Al deze activiteiten zijn nog niet alles! Naast het reguliere programma hebben we ook nog regelmatig extra activiteiten. Dit zijn bijvoorbeeld klimwanden, lasergamen, een tumblingbaan of zelfs een supercoole roofvogelshow. Dit wil je natuurlijk niet missen!

Tieners

Speciaal voor tieners hebben we in de bouwvak, het Hemelvaartweekend en het Pinksterweekend een tiener-entertainer. Deze entertainer organiseert voor de tieners sportactiviteiten, maar ook leuke spooktochten of uitdagende spelletjes.

Animatie extra activiteit

Waar vind ik het animatieprogramma?

Bij aankomst op de camping ontvang je van ons een informatiepakket met het animatieprogramma voor die week. Bij de receptie kun je altijd even vragen naar het nieuwste programma. Maar wist je ook dat camping ’t Veld een eigen app heeft? Via de app kun je ook wekelijks het programma bekijken. De app kan je downloaden via je Playstore of Appstore. Zoek onder de naam  Veld’.

Kortom, zoek je een leuke camping met animatie in Overijssel? Kom gezellig vakantie vieren bij ons op de camping!

 

Meer Op het park