• Perfect voor actieve 50-plussers
  • Gelegen in Rheeze
  • Midden in de bossen

50-plus camping in Overijssel

Camping ’t Veld biedt volop mogelijkheden voor een heerlijke ontspannen vakantie, ook voor actieve 50-plussers. Onze 50-plus camping in Overijssel is middenin de bossen gelegen en grenst direct aan een fietsknooppuntennetwerk. Je kunt de mooiste routes fietsen of prachtige wandelingen maken in de omgeving van het prachtige Rheeze. Rheeze is gelegen in de gemeente Hardenberg in de provincie Overijssel. Kom langs prachtige kleine dorpjes en vele bezienswaardigheden. Onze camping is, met maar 100 kampeerplekken, zeer kleinschalig, maar beschikt toch over alle voorzieningen. Kom even helemaal tot rust op Camping ’t Veld, een 50-plus camping in Overijssel.

 

Kampeerplaatsen voor 50-plussers

Wij bieden luxe kampeerplekken voorzien van een eigen watertappunt, vuilwater afvoer, 8 tot 16  ampère elektra en een CAI-aansluiting. Wil je tijdens jouw verblijf op onze 50-plus camping in Nederland graag beschikken over privé sanitair? Dat kan zeker! De luxe en ruime sanitair-units zijn uitgerust met een wastafel, toilet en douche. Ook is er verwarming aanwezig. Je kunt dus zeer comfortabel bij Camping 't Veld komen kamperen! Welk plekje heeft jouw voorkeur?

 

Accommodaties op de camping

Toch bij voorkeur een accommodatie huren op onze 50-plus camping in Nederland? Wij beschikken over moderne en volledig ingerichte accommodaties voor maximaal 7 personen. Denk bijvoorbeeld aan onze verandalodges of terraslodges. Daarnaast verhuren wij ook luxe chalets. Maar ook verhuren wij compleet ingerichte safaritenten. Voor ieder wat wils. Zijn jullie samen op fiets- of wandelvakantie en zoeken jullie nog een overnachtingsplek? Huur dan onze knusse trekkerspod!

Activiteiten voor 50-plussers

Onze 50-plus camping in Overijssel ligt in het Vechtdal, een groene en verrassende regio. De camping grenst aan circa 1000 hectare bos waardoor je prachtige wandelingen en fietstochten kan maken. Dankzij het uitgebreide wandel- en fietsnetwerk ontdek je elke dag weer wat nieuws. In de omgeving liggen tevens leuke steden zoals Zwolle, Hardenberg of Almelo, voor een dagje shoppen of sightseeing.

Naast alle mogelijkheden die de omgeving van de camping biedt, organiseren we op deze 50-plus camping in Nederland regelmatig activiteiten die je verblijf op Camping ’t Veld nog prettiger maken. Zo houden we iedere ochtend een zwemuurtje voor volwassenen, waardoor je in alle rust een aantal baantjes kan trekken. 

Kortingskaarten 

Wij accepteren  de ANWB Camping Key, waarmee je een leuke korting ontvangt op een verblijf in het laagseizoen.