• Kampeerplaatsen & accommodaties
  • Vlak bij Hardenberg
  • ANWB 5-sterren camping

Camping in het Vechtdal

Het Vechtdal is een veelzijdige vakantiebestemming waar je veel natuur en rust vindt. En waar kun je dan beter verblijven dan op een camping in het Vechtdal? Grenzend aan 1000 hectare bos ligt Camping 't Veld, een kleinschalige camping in Overijssel. Bij ons kun je kamperen met je eigen kampeermiddel óf verblijven in een van de accommodaties. Onze kleine camping in het Vechtdal biedt een uitgebreid aanbod faciliteiten voor een plezierige tijd. Zowel voor gezinnen als actieve 50-plussers is het Vechtdal een ideale regio voor een vakantie. Vele uitjes en talloze fiets- en wandelpaden liggen hier op je te wachten. Verblijven in het Vechtdal, op onze camping in Rheeze!

 
 

Kamperen in het Vechtdal

Op onze camping in het Vechtdal kies je uit een comfort plaats, een comfort plus plaats of een kampeerplaats met privé sanitair. De kleine kampeervelden zijn autovrij en in het midden staat altijd een speeltuin voor de kinderen. De kampeerplaatsen beschikken allen over 10 ampère stroom, CAI-aansluiting, watertappunt en waterafvoer. Er zijn zowel hondenvriendelijke als hondenvrije kampeervelden te boeken. 

 

Accommodatie in het Vechtdal

Liever een accommodatie in plaats van kamperen? Dan hebben we verschillende opties, voor 2 tot 7 personen, op onze camping in het Vechtdal. In een safaritent of tenthouse ervaar je hoe leuk en comfortabel glamping is. Met z'n tweeën? Bekijk dan onze knusse trekkerspod, klein maar fijn! Of kies voor een lodge of chalet, een volledig ingerichte accommodatie. Al onze accommodaties zijn huisdiervrij.

Vakantie in het Vechtdal

Tijdens je verblijf op onze kleine camping in het Vechtdal heb je veel faciliteiten tot je beschikking. Zo kun je zwemmen in het overdekte zwembad, meedoen met de vele activiteiten georganiseerd door de animatie, spelen bij een van de vele speeltuinen óf de indoorspeeltuin en nog veel meer! Camping 't Veld is daardoor een echte familiecamping, plezier voor jong en oud. Ga je op pad in het Vechtdal vanaf de camping? Dan is er ook genoeg te zien en doen. Fietsen, wandelen, leuke steden, attractieparken, haast te veel om op te noemen! Ontdek het zelf tijdens een vakantie op onze camping in het Vechtdal.

In de omgeving:

  • Recreatieplas de Oldemeijer
  • Monkeytown Hardenberg
  • Wandel- en fietsnetwerk Vechtdal
  • Wildlands Emmen
  • Avonturenpark Hellendoorn