Camping 't Veld

Trekkerspod Overijssel

Gold Winner in de Zoover Awards!
  • Geschikt voor twee personen
  • Ideaal voor rondtrekkers
  • Midden in het Vechtdal

Trekkerspod in Overijssel

Gaan jullie samen op fiets- of wandelvakantie in Overijssel? En zijn jullie op doortocht maar heb jullie nog geen geschikte overnachtingsplek gevonden? Of vragen de (klein)kinderen om een nachtje te blijven slapen tijdens je vakantie bij ons? Huur dan een gloednieuwe trekkerspod in Overijssel bij Camping ’t Veld; dé kleinste 5-sterren camping van Nederland. De trekkerspod is geschikt voor twee personen en is van diverse basis gemakken voorzien. Zo beschikt de trekkerspod in Overijssel over een slaapvertrek, gezellig zitje en een klein keukenblokje. Met wie kom jij een trekkerspod huren bij Camping 't Veld?

Jouw trekkerspod in Overijssel

  • Geschikt voor 2 personen
  • Slaapvertrek met 2 enkele bedden
  • Klein keukenblokje
  • Gezellig zitje met tv
  • Gratis wifi
  • Rook- en huisdiervrij

Trekkerspod huren 

Een trekkerspod in Overijssel huur je bij Camping 't Veld. Op onze familiecamping vind je een knusse trekkerspod, geschikt voor maximaal 2 personen. Je ervaart een goede nachtrust in het slaapvertrek met twee enkele bedden, geniet van het buitenleven op de veranda en kijkt een filmpje in de zithoek. Ook beschikt de trekkerspod in Overijssel over een klein keukenblokje met koud stromend water, een koelkastje, waterkoker en koffiezetapparaat. De trekkerspod beschikt niet over een kookstel. 

Ontdek de faciliteiten en omgeving van Camping 't Veld

Wanneer je een trekkerspod in Nederland huurt bij Camping 't Veld hoef je je zeker niet te vervelen. Onze camping beschikt namelijk over vele faciliteiten, leuk voor jong én oud! Plons in het overdekte zwembad, geniet van een lekkere maaltijd in het restaurant of speel een potje jeu de boules. Verblijven de (klein)kinderen ook op onze camping? Zij vermaken zich uitstekend met het animatieteam, in de binnenspeeltuin of aan het strandmeer.

Liever een dagje eropuit? Vanaf onze trekkerspod in Overijssel zijn er ook talloze uitstapjes mogelijk. Maak een fiets- of wandeltocht door het prachtige Vechtdal, spot je lievelingsdier bij Dierenpark Nordhorn of bezoek de gezellige stad Hardenberg. Kortom, genoeg te beleven op en rondom onze camping. Met wie kom jij een trekkerspod in Overijssel huren?