Camping 't Veld
Camping 't Veld

Safaritent

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Nederland, Overijssel, Rheeze
 

Voorzieningen

 1. 2 slaapkamers
 2. Compleet inventaris
 1. Gasfornuis
 2. Gratis wifi (beperkt)
 1. Huisdieren toegestaan
 

Omschrijving

6 persoons safaritent

Sfeervolle basic safaritent met rustieke inrichting. In de tent bevindt zich een kitchenette met 4 pits kookgelegenheid,  koelkast, koffiezetapparaat (snelfilter), waterkoker, voldoende inventaris,  een ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee stapelbedden. Geen eigen sanitair. Geschikt voor  2 volwassenen en 4kinderen.  Bevindt zich op een autovrij veldje.

7 recensies


 1. 9,8

  Enthousiaste animatie, persoonlijk naar de kinderen toe. Top service toen onze kachel niet deed, en toen ons koffiezetapparaat kapot was. De technische dienst stond beide keren binnen een uur voor onze tent.

  Mei 2023 - R R.

 2. 9,8

  Fantastische camping! De kinderen hebben zich goed vermaakt. In vergelijking met andere campings in de omgeving is dit zeker een aanrader. Bedankt voor dit fijne verblijf.

  Juli 2022 - Femke W.

 3. 9,3

  We hebben 2 weken lang genoten in de safaritent op de camping.

  Juli 2022 - Anita H.

 4. 9,4

  Het is een fijne kleinschalige camping. Wij verbleven in een basic safaritent. De bedden slapen super goed en alles was aanwezig wat wij nodig hadden! Het toilet gebouw werd super goed schoon gemaakt meerdere keren op een dag. Er waren kegels voor het aantal mensen dat het zwembad in mocht, super geregeld. Het animatie team was super enthousiast en organiseerde veel activiteiten voor de kinderen. Op de maandag had het animatie team vrij maar was er een geweldige goochelshow. Wij kijken met veel plezier terug op onze vakantie en komen graag nog een keer terug! Bedankt team camping ‘t veld. Vriendelijke groet Familie Boomkamp

  Augustus 2021 - Linda B.

 5. 9,4

  Geen recensie achtergelaten

  Augustus 2021 - Angelique R.

 6. 8

  Leuke kleinschalige camping met juiste animatie.

  Augustus 2021 - D.

 7. 8,4

  Fijne camping, met vriendelijk en betrokken personeel. Een echt familiebedrijf, waar de eigenaar zelf 's avonds nog een dweil door de douches haalt.

  Augustus 2021 - Judy H.