• 5-sterren ANWB camping
  • In Overijssel
  • Speciaal kampeerarrangement met Hemelvaart

Camping met Hemelvaart

Heerlijk genieten van je lange weekend vrij? Of eropuit met vrienden en familie? Kom kamperen met Hemelvaart op Camping ’t Veld in Hardenberg! Met minder dan 100 kampeerplaatsen zijn wij de kleinste 5-sterren camping van Nederland. Kom even helemaal tot rust, maak gebruik van onze vele faciliteiten of ga eropuit in onze prachtige omgeving. Ontdek en geniet! Camping ’t Veld is een familiecamping voor jong en oud. Tijdens Hemelvaart en Pinksteren hebben wij elk jaar diverse extra leuke activiteiten ingepland. Denk aan lasergamen, springkussen, spektakels en roofvogelshows!

Voor Hemelvaart en Pinksteren hebben wij ook dit jaar weer verschillende aantrekkelijke kampeerarrangementen samengesteld. Kamperen alleen met Hemelvaart, alleen tijdens Pinksteren of beide periodes? Er is van alles mogelijk op de kleinste 5-sterren camping van Nederland!

Opzetweekend bij Camping 't Veld

Tijdens Hemelvaart volledig kunnen ontspannen? Geen zin in stress tijdens het opzetten van je kampeermiddel? Kom dan het weekend voor Hemelvaart je spullen alvast neerzetten. Ook leuk om alvast te proefdraaien en om in de vakantiestemming te komen. Boek ons opzetweekend erbij vanaf slechts €65. Nog even langer genieten op Camping ’t Veld? Laat je kampeermiddel dan staan en verblijf óók tijdens Pinksteren bij ons op de camping. Dubbel genieten dus! Bekijk dit arrangement.

In de periode tussen opzetweekend en Hemelvaartweekend en tussen Hemelvaart en Pinksteren is de plek onbewoond. Wil je tussendoor toch graag overnachten? Neem dan even contact op met onze receptionistes.

Huisje huren met Hemelvaart

Geen kampeermiddel tot je beschikking? Of toch liever iets huren? Huur dan tijdens Hemelvaart één van onze prachtige accommodaties. Ervaar bijvoorbeeld het echte glamping gevoel in onze luxe safaritenten. Terwijl jij even ontspant laat je je kinderen spelen in het speeltuintje op hetzelfde veld. Wanneer je een verhuuraccommodatie bij ons huurt dan mag je tijdens Hemelvaart tot 18:00 uur uitchecken.