t/m
  • Overdekt zwembad
  • Indoor speelparadijs
  • Gratis WiFi
  • Animatie voor alle leeftijden

Camping in Rheeze

Camping in Rheeze

Wil je samen met je gezin een onvergetelijke vakantie vieren op een leuke camping in Rheeze (gemeente Hardenberg, Overijssel)? Denk dan eens aan een verblijf op camping ’t Veld. Wij zijn een gezellige, kindvriendelijke camping voor jong en oud! Met minder dan 100 kampeerplaatsen zijn we zelfs de kleinste 5-sterren camping van Nederland!

Wat heeft camping ’t Veld jouw te bieden?

Wij zijn een camping met diverse luxe kampeerplaatsen. Zet je caravan neer op één van onze nieuwe comfort+plaatsen of neem een kampeerplaats met eigen sanitair! Al onze kampeerplekken beschikken over 10 ampère elektra, water- en vuilwaterafvoer op de plaats en cai. Naast kampeerplaatsen bieden we ook luxe verhuuraccommodaties aan. Huur een prachtige chalet, lodge, een tenthouse of één van onze luxe safaritenten. Alle velden op onze camping zijn autovrij en beschikken over een klein speeltuintje.

Op camping ’t Veld in Rheeze is genoeg te doen voor jong en oud. Maak eindeloos gebruik van de vele faciliteiten.

En nog veel meer….!

Bruisende omgeving van Rheeze

Camping ’t Veld is gelegen in het prachtige Rheeze. Rheeze is onderdeel van de gemeente Hardenberg. Onze camping is gelegen aan 1000 hectare bos. Het biedt dus de ultieme gelegenheid voor het maken van een mooie wandeling of fietstocht. Volg één van de vele aangegeven routes.

Verder ligt recreatieplas de Oldemeijer op loopafstand van onze camping. Je kunt hier heerlijk een middagje vertoeven met het hele gezin. Duik met warm weer het water in of ga zonnen op één van de ligweides.

Boek jouw accommodatie

Boek jouw kampeerplaats 

Camping 't Veld