Camping 't Veld
Zomervakantie Overijssel

Zomervakantie

Gold Winner in de Zoover Awards!

Zomervakantie op camping in Overijssel

De zomervakantie in Overijssel breng je natuurlijk door op Camping ’t Veld in Hardenberg! Na een jaar lang hard werken en studeren ben je toe aan een welverdiende vakantie. Vier deze bij ons op de camping. Wij zijn al jaren een trotse ANWB 5-sterren top camping. Een kleinschalige camping maar met alle voorzieningen van een groot vakantiepark. Gelegen in de prachtige natuur van het Vechtdal in Overijssel. Bij ons voel je je al snel thuis!

Kampeerplaatsen & accommodaties

In de zomervakantie is het altijd lekker druk op de campings in Overijssel. Zo ook bij ons! Wij hebben verschillende kampeerplaatsen. Zo hebben we comfortplaatsen en comfort+plaatsen. Dit zijn plekken van ca. 90 & 100 m2 groot. De plekken beschikken over een 10 ampère elektra, eigen vuilwaterafvoer, watertappunt en cai aansluiting. Ben je opzoek naar nog wat extra comfort? Kies dan voor een kampeerplek met privé sanitair.

Verder hebben wij prachtige verhuuraccommodaties. Van luxe safaritenten en chalets tot royale terras– en verandalodges. Voor ieder wat wils! Al onze velden zijn autovrij. In het midden van elk veld is een leuk speeltuintje aangelegd voor de kinderen. Vanaf 2020 beschikt onze hele camping over gratis wifi!

Verblijf jouw zomervakantie op de leukste familiecamping in Overijssel!

Vermaak voor alle leeftijden

Plons in het binnenzwembad en ga urenlang glijden van onze 50 meter lange waterglijbaan. Kom even bij in het zonnetje op één van de vele ligbedden of geniet van een borrelplankje op ons terras. Achterin ons park is nog een grote visvijver met zandstrand verscholen. Dobber rond of ga vissen.

Wanneer de weersomstandigheden tegenzitten dan kun je gezellig bij ons komen spelen in de binnenspeeltuin. Deze grenst aan ons restaurant. Ideaal want je kan ook meteen een hapje komen eten! In het animatiegebouw organiseert ons animatieteam de gehele zomervakantie diverse leuke activiteiten. Ook voor tieners!

De omliggende omgeving van de camping is zeer geschikt voor mountainbiken of het maken van een wandeling met je hond. De stad Hardenberg heeft in de zomervakantie altijd een bomvol programma met leuke activiteiten. Ook liggen verschillende pretparken op korte afstand van onze camping. Kortom er zijn voldoende mogelijkheden voor een leuk dagje uit.