t/m
 • Overdekt zwembad
 • Indoor speelparadijs
 • Gratis WiFi
 • Animatie voor alle leeftijden

COVID-19

Update COVID-19 1/4

Het mag duidelijk zijn dat dit het meest bizarre jaar in tijden gaat worden.  Voor ons is het, net als  voor jullie, onduidelijk hoe lang deze crisis aanhoudt.

Naar aanleiding van de persconferentie op 31 maart kunnen wij mededelen dat onderstaande maatregelen gelden tot 28 april

 • Zwembad gesloten
 • Geen animatie
 • Indoor speeltuin gesloten
 • Horeca gesloten (bezorgen/afhalen maaltijden wel mogelijk)
 • Sanitairgebouw gesloten

Doordat het sanitairgebouw gesloten moet blijven kunnen wij kampeerders met een boeking op een comfort of comfortplus plaats met aankomstdatum tot 28 april helaas niet verwelkomen.

Mensen met een kampeerplaats met privé sanitair mogen wel komen. Ook mensen die een verhuuraccommodatie met eigen sanitair hebben gehuurd kunnen komen.

De gasten met een aankomstdatum in deze periode zullen wij ook persoonlijk nog even berichten.

Update COVID-19 27/3

Vanuit het overleg tussen gemeente en veiligheidsregio IJsselland is er vanmiddag meer duidelijkheid gegeven omtrent de maatregelen voor campings en vakantieparken in deze regio.

t/m 6 april gelden voor ons de volgende maatregelen:

De landelijke maatregelen richten zich op een goede hygiëne en het beperken van sociale contacten. Als gevolg hiervan dienen gemeenschappelijke toilet-, was- en douchevoorzieningen gesloten te blijven. In ieder geval tot 6 april dient ons sanitair gebouw gesloten te blijven.

Dit geldt ook voor de horeca, het zwembad en de animatie.

Voor kampeerders met een boeking op een comfort of comfortplus plaats met een aankomstdatum tot 6 april houdt dit in dat wij jullie helaas nog niet mogen verwelkomen. Gasten met een kampeerplaats met privé sanitair mogen wel komen.

Naar verwachtingen volgt er 31 maart verdere informatie over hoe het na 6 april verder gaat.

Zodra wij meer weten zullen wij dit met jullie communiceren.

De gasten met een aankomstdatum in deze periode zullen wij ook persoonlijk nog even berichten.

Wij begrijpen dat dit voor jullie, maar ook voor ons, een teleurstelling is. We hopen dat deze maatregelen een positief effect hebben en dat we de camping snel weer kunnen openen voor de kampeerders.

Update COVID-19 24/3

Momenteel beraden wij ons over het beleid. Dit gaat in samenspraak met de gemeente Hardenberg. Gelieve niet mailen of bellen. Wanneer we meer informatie hebben zullen we dat hier vermelden.

Update COVID-19 20/3

Ook wij krijgen veel vragen binnen over het coronavirus. Hieronder een aantal belangrijke punten die misschien antwoord geven op de vragen die je hebt.

Wij houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. Wij volgende de richtlijnen van het RIVM en onze branchevereniging RECRON.

De volgende maatregelen (opgelegd door het RIVM) hanteren wij tot 6 april

 • Ons restaurant is gesloten (afhaal wel mogelijk!)
 • Het zwembad is gesloten
 • Indoorspeeltuin is gesloten
 • Het animatieteam is aanwezig en organiseert aangepaste activiteiten
 • We besteden extra aandacht aan de schoonmaak en hygiëne van al onze faciliteiten

Veelgestelde vragen

Gaat de camping wel open?

Vooralsnog gaat onze camping vrijdag 3 april gewoon open. Er is op het moment nog geen reden om vakanties te vermijden. Zoals hierboven vermeldt zullen er wel een aantal aanpassingen zijn tot 6 april. Heb je een jaarplaats, seizoenplaats, voorjaarsarrangement of een kort verblijf bij ons geboekt in het 1e weekend van april, dan ben je gewoon van harte welkom!

Ik heb binnenkort een vakantie geboekt op camping ’t Veld. In verband met het virus wil ik deze graag afzeggen. Krijg ik mijn geld terug?

Nee je krijgt je geld niet terug. Angst is namelijk geen reden om te annuleren. Ook is onze camping gewoon geopend. Wil je toch je verblijf annuleren vanwege het coronavirus dan kan je de verblijfskosten niet terug ontvangen. Bij annulering zijn de RECRON Voorwaarden van toepassing. Dat betekent dat je een deel of het geheel (bij annulering op de dag van de ingangsdatum) van de overeen gekomen prijs zal moeten betalen. Heb je een annuleringsverzekering? Dan verwijzen we je door naar je eigen verzekeraar.

Mocht je geen antwoord hebben gekregen op je vraag, neem dan even contact met ons op per mail.

Pas goed op jezelf en je medemens!

Camping 't Veld