t/m
 • Overdekt zwembad
 • Indoor speelparadijs
 • Gratis WiFi
 • Animatie voor alle leeftijden

COVID-19

Voucher

Inmiddels zijn de prijzen voor 2021 bekend! Wil jij je voucher inzetten voor een verblijf in 2021?  Neem dan even contact met ons op. Binnenkort kun je ook weer online boeken voor 2021! Natuurlijk is het ook nog mogelijk om je voucher voor dit seizoen in te zetten.

Zwembad op reservering

Voor het zwembad werken we met tijdsblokken van 1,5 uur. De tijdsblokken moeten gereserveerd worden. Dit kan max. 1 dag van tevoren bij de receptie. Bij de start van een tijdsblok dien je je te melden bij de receptie. Hier krijg je een bandje mee. Deze moet aan het eind van het tijdsblok weer worden ingeleverd. Bezoekers van gasten hebben geen toegang tot het zwembad.

Update COVID-19 15/6

Sinds vandaag is ons sanitairgebouw weer geopend. Ook de douches en toiletten bij het zwembad zijn weer geopend.

Update COVID-19 30/5

Vanaf maandag 1 juni is het weer toegestaan om bezoek te ontvangen. Bezoekers mogen geen gebruik maken van het zwembad.

Ook kun je vanaf 3 juni weer een hapje komen eten in ons restaurant. Reserveren van te voren is verplicht.

Update COVID-19 15/5

 • Ons zwembad gaat vanaf 16 mei weer open voor onze gasten. Het bad zal onder specifieke maatregelen geopend worden.
 • De binnenspeeltuin is vanaf 16 mei weer geopend.
 • Vanaf 20 mei is er weer animatie op de camping! De animatie zal vanaf dan weer alle weekenden, vakanties en de gehele junimaand op de camping aanwezig zijn. Ons animatieteam zal een aangepast programma draaien.

Update COVID-19 7/5

Naar aanleiding van de persconferentie van 6 mei kunnen wij het volgende mededelen:

 • Ons sanitairgebouw blijft gesloten tot 1 juli. Naar verwachting mag het sanitair gebouw na 1 juli weer open.
 • Ons zwembad mag naar alle waarschijnlijkheid in de week van 11 mei weer open. De douches en toiletten in het zwembad blijven wel buiten gebruik. Ook mogen er maar een beperkt aantal personen in het zwembad. Op dit moment zijn we aan het kijken hoe wij aan de voorwaarden kunnen voldoen die door de veiligheidsregio zijn opgelegd. Wanneer het zwembad definitief open mag dan zullen wij dit vermelden op onze website en social media kanalen.
 • Tot 1 juni blijft ons restaurant gesloten. Voor de weekenden hanteren wij nog steeds onze afhaal/bezorgservice.

Update COVID-19 24/4

Beste gast van camping ’t Veld

Gisterenavond ontvingen wij het bericht van de Veiligheidsregio IJsselland dat onder strikte voorwaarden het chemisch toilet op onze camping open mag.

Dit houdt in dat mensen met een caravan met een eigen badkamer/douche en toilet gebruik mogen maken van hun kampeerplaats. Alleen het chemisch toilet mogen we openen, het sanitair gebouw blijft gesloten.

Verder mag je alleen op pad al 1 huishouden. Dit houdt in dat alle personen wonen in één huis

Vanzelfsprekend blijven alle regels ten aanzien van Covid-19 ook op onze camping van kracht. Houd 1,5 meter afstand en was vaak je handen. Ook is het ontvangen van bezoek niet toegestaan.

Het is dus vanaf vandaag toegestaan om onze comfort velden en onze comfort plus velden open te stellen. Omdat u een verblijf geboekt heeft bij ons op één van deze velden bent u dus welkom met inachtneming van bovenstaande.

Onderstaande maatregelen blijven gelden tot 20 mei.

 • Zwembad gesloten
 • Geen animatie
 • Indoor speeltuin gesloten
 • Horeca gesloten (bezorgen/afhalen maaltijden wel mogelijk)
 • Sanitairgebouw gesloten

Update COVID-19 22/4

Naar aanleiding van de persconferentie op 21 april kunnen wij mededelen dat onderstaande maatregelen gelden tot 20 mei

 • Zwembad gesloten
 • Geen animatie
 • Indoor speeltuin gesloten
 • Horeca gesloten (bezorgen/afhalen maaltijden wel mogelijk)
 • Sanitairgebouw gesloten

Doordat het sanitairgebouw gesloten moet blijven kunnen wij kampeerders met een boeking op een comfort of comfortplus plaats met aankomstdatum tot 20 mei helaas niet verwelkomen.

Mensen met een kampeerplaats met privé sanitair mogen wel komen. Ook mensen die een verhuuraccommodatie met eigen sanitair hebben gehuurd kunnen komen.

De gasten met een aankomstdatum in deze periode zullen wij ook persoonlijk nog even berichten.

Update COVID-19 1/4

Het mag duidelijk zijn dat dit het meest bizarre jaar in tijden gaat worden.  Voor ons is het, net als  voor jullie, onduidelijk hoe lang deze crisis aanhoudt.

Naar aanleiding van de persconferentie op 31 maart kunnen wij mededelen dat onderstaande maatregelen gelden tot 28 april

 • Zwembad gesloten
 • Geen animatie
 • Indoor speeltuin gesloten
 • Horeca gesloten (bezorgen/afhalen maaltijden wel mogelijk)
 • Sanitairgebouw gesloten

Doordat het sanitairgebouw gesloten moet blijven kunnen wij kampeerders met een boeking op een comfort of comfortplus plaats met aankomstdatum tot 28 april helaas niet verwelkomen.

Mensen met een kampeerplaats met privé sanitair mogen wel komen. Ook mensen die een verhuuraccommodatie met eigen sanitair hebben gehuurd kunnen komen.

De gasten met een aankomstdatum in deze periode zullen wij ook persoonlijk nog even berichten.

Update COVID-19 27/3

Vanuit het overleg tussen gemeente en veiligheidsregio IJsselland is er vanmiddag meer duidelijkheid gegeven omtrent de maatregelen voor campings en vakantieparken in deze regio.

t/m 6 april gelden voor ons de volgende maatregelen:

De landelijke maatregelen richten zich op een goede hygiëne en het beperken van sociale contacten. Als gevolg hiervan dienen gemeenschappelijke toilet-, was- en douchevoorzieningen gesloten te blijven. In ieder geval tot 6 april dient ons sanitair gebouw gesloten te blijven.

Dit geldt ook voor de horeca, het zwembad en de animatie.

Voor kampeerders met een boeking op een comfort of comfortplus plaats met een aankomstdatum tot 6 april houdt dit in dat wij jullie helaas nog niet mogen verwelkomen. Gasten met een kampeerplaats met privé sanitair mogen wel komen.

Naar verwachtingen volgt er 31 maart verdere informatie over hoe het na 6 april verder gaat.

Zodra wij meer weten zullen wij dit met jullie communiceren.

De gasten met een aankomstdatum in deze periode zullen wij ook persoonlijk nog even berichten.

Wij begrijpen dat dit voor jullie, maar ook voor ons, een teleurstelling is. We hopen dat deze maatregelen een positief effect hebben en dat we de camping snel weer kunnen openen voor de kampeerders.

Update COVID-19 24/3

Momenteel beraden wij ons over het beleid. Dit gaat in samenspraak met de gemeente Hardenberg. Gelieve niet mailen of bellen. Wanneer we meer informatie hebben zullen we dat hier vermelden.

Update COVID-19 20/3

Ook wij krijgen veel vragen binnen over het coronavirus. Hieronder een aantal belangrijke punten die misschien antwoord geven op de vragen die je hebt.

Wij houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. Wij volgende de richtlijnen van het RIVM en onze branchevereniging RECRON.

De volgende maatregelen (opgelegd door het RIVM) hanteren wij tot 6 april

 • Ons restaurant is gesloten (afhaal wel mogelijk!)
 • Het zwembad is gesloten
 • Indoorspeeltuin is gesloten
 • Het animatieteam is aanwezig en organiseert aangepaste activiteiten
 • We besteden extra aandacht aan de schoonmaak en hygiëne van al onze faciliteiten

Veelgestelde vragen 20/3

Gaat de camping wel open?

Vooralsnog gaat onze camping vrijdag 3 april gewoon open. Er is op het moment nog geen reden om vakanties te vermijden. Zoals hierboven vermeldt zullen er wel een aantal aanpassingen zijn tot 6 april. Heb je een jaarplaats, seizoenplaats, voorjaarsarrangement of een kort verblijf bij ons geboekt in het 1e weekend van april, dan ben je gewoon van harte welkom!

Ik heb binnenkort een vakantie geboekt op camping ’t Veld. In verband met het virus wil ik deze graag afzeggen. Krijg ik mijn geld terug?

Nee je krijgt je geld niet terug. Angst is namelijk geen reden om te annuleren. Ook is onze camping gewoon geopend. Wil je toch je verblijf annuleren vanwege het coronavirus dan kan je de verblijfskosten niet terug ontvangen. Bij annulering zijn de recron voorwaarden van toepassing. Dat betekent dat je een deel of het geheel (bij annulering op de dag van de ingangsdatum) van de overeen gekomen prijs zal moeten betalen. Heb je een annuleringsverzekering? Dan verwijzen we je door naar je eigen verzekeraar.

Mocht je geen antwoord hebben gekregen op je vraag, neem dan even contact met ons op per mail.

Pas goed op jezelf en je medemens!