bis

  Jobangebote

  Jobangebote auf Camping ‚t Veld:

  Camping ‚t Veld kenmerkt zich door kleinschaligheid en persoonlijke aandacht. Bij ons ben je geen nummer maar wordt je gewaardeerd!

  Wil jij graag werken op een kleinschalig park, in een klein team met korte lijnen, solliciteer dan op camping ‚t Veld. Graag nodigen wij jouw  uit om te solliciteren!

  Wij zoeken:

  HORECATOPPERS

  Vindt jij omgaan met mensen leuk en houdt jij van werken in een gezellig team, meldt je dan aan voor onze horeca. Ervaring is een pré maar geen vereiste. Na een gedegen inwerkperiode draai je mee in een leuk en gezellig team met maar één doel: mensen laten genieten in ons restaurant. Ben je beschikbaar in de vakanties en weekeinden meldt je dan aan!

   

  MEDEWERKERS TECHNISCHE DIENST

  Voor onze technische dienst zijn wij op zoek naar jongens met twee rechterhanden. Houdt je van aanpakken en ben jij beschikbaar in de vakanties en weekeinden, meldt je dan aan:!

   

  MEDEWERKERS FACILITAIRE DIENST

  Ben jij pas tevreden als alles echt goed schoon is, meldt je dan aan voor onze facilitaire dienst. Schoonmaken van ons sanitairgebouw, zwembad en restaurant behoort tot de werkzaamheden evenals verhuuraccommodaties en privé sanitair units. Ben je beschikbaar in de vakanties en weekeinden reageer dan snel!

   

  Voor aanmelden voor alle vacatures geldt:

  stuur een mail naar: esther@campingtveld.nl