t/m
  • Gehele jaar genieten
  • Garantie voor veel vakantieplezier
  • 10 of 16 ampère elektra aansluiting

Jaarplaats stacaravan

Jaarplaats in Overijssel op camping ’t Veld

Een jaarplaats in Overijssel op camping ’t Veld in Rheeze betekend dat u het gehele jaar kunt genieten. Op onze keurig verzorgde camping is het hebben van een tweede huis in de vorm van een stacaravan of een chalet een garantie voor veel vakantieplezier.

Allereerst zijn al onze kavels voorzien van een 10 of 16 ampère elektra aansluiting. Daarnaast bieden wij kabeltelevisie, water en riolering. Tenslotte behoord ook een vaste (aard)gasaansluiting tot de mogelijkheden.

Jaarplaats in Overijssel op camping ’t Veld: plezier voor jong en oud:

Bij ons kunt u het hele jaar door gebruik maken van uw stacaravan of chalet (recreatief, dus geen bewoning). Door de vele voorzieningen die onze camping biedt hebben wij vele jonge gezinnen te gast op ons stacaravan park. Doordat wij aan ca. 1000 ha. bos grenzen weten ook de wat ouderen ons goed te vinden. U kunt vanaf onze camping prachtige fiets- of wandelroutes maken.

Jaarplaats in Overijssel: stacaravan kopen?

Bent u op zoek naar een jaarplaats in Overijssel? Kom dan naar camping ’t Veld in Rheeze bij Hardenberg. Door de vele voorzieningen die wij bieden zijn wij de plek bij uitstek om een stacaravan te hebben staan. Alle weekeinden en alle vakantie van april tot oktober bieden wij een uitgebreid animatieprogramma aan. Ons overdekte zwembad met waterglijbaan is elke dag geopend van 08.30 -20.00 uur.  Niemand hoeft zich dus te vervelen op camping ’t Veld.

Regelmatig hebben we ruime stacaravans of chalets te koop die van alle gemakken zijn voorzien. Ook zijn af en toe kavels beschikbaar voor het plaatsen van een chalet of stacaravan. Informeert u gerust eens naar de mogelijkheden of bekijk hier onze tarieven. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0523-262286 of mail met ons op het volgende mailadres: info@campingtveld.nl

Zie hier onze tarieven jaarplaats 2020.

Graag tot ziens op camping ’t Veld.

 

Aanbiedingen en lastminutes

Verandalodge

Accommodatie met eigen sanitair

Boek een luxe accommodatie voorzien van eigen sanitair. Geschikt voor 6 personen. 21-28 augustus. Exclusief bijkomende kosten
Boeken
vanaf 700
Last minute

Boek nu de jouw kampeerplaats

Kom gezellig kamperen! Boek een kampeerplaats vanaf 8 augustus. Vanaf prijs, exclusief bijkomende kosten.
Boek nu
39,50 p/ nacht
Aanbieding

Voordelig kamperen in september en oktober

Kom kamperen op een comfort of comfort+plek voor maar €18 per nacht! (exclusief bijkomende kosten)
Boek nu
18,50 p/nacht