t/m
  • Overdekt zwembad
  • Indoor speelparadijs
  • Gratis WiFi
  • Animatie voor alle leeftijden

Herfstvakantie

Herfstvakantie op 5 sterren camping

De herfstvakantie is een uitstekende periode om er nog even tussenuit te gaan. Tevens is dit de laatste maand van dit jaar dat onze camping geopend is. Mis deze kans dus niet. Huur één van onze prachtige accommodaties voorzien van eigen verwarming! Schiet de mooiste plaatjes van de vallende, gekleurde bladeren, paddenstoelen en geniet nog even van de prachtige natuur voordat de winterse dagen er weer aan komen.

Ons zwembad is dit jaar tot 24 oktober geopend. Tijdens de herfstvakantie is ons animatieteam aanwezig. Ook onze horeca is elke avond tijdens de herfstvakantie geopend. Kortom tijdens de herfstvakantie bieden wij onze volledige service aan!

Kamperen voor een lage prijs

Voor kampeerders hebben wij in de gehele oktobermaand een speciaal tarief. Kampeer op onze comfort en comfort+ plaatsen voor maar €18 per nacht. Onze comfort en comfort+ plaatsen zijn voorzien van 10 ampère elektra, watertappunt, vuilwaterafvoer en cai signaal. Alles is aanwezig om optimaal te kunnen genieten van je verblijf.

Accommodatie huren in de herfstvakantie

Natuurlijk is er ook een mogelijkheid om een accommodatie te huren. Wij beschikken over verschillende accommodaties die voorzien zijn van eigen sanitair.

Willen jullie er tijdens de herfstvakantie nog even tussenuit? Verblijf dan een aantal nachten op de kleinste 5-sterren camping van Nederland!