t/m
  • Overdekt zwembad
  • Indoor speelparadijs
  • Gratis WiFi
  • Animatie voor alle leeftijden

Kampeerplaatsen

Kampeerplaatsen in Hardenberg op camping ’t Veld

Wilt je ruime kampeerplaatsen boeken in Hardenberg? Camping ’t Veld dan heeft keuze uit de volgende kampeerplaatsen:

Standaard kampeerplaatsen camping ’t Veld

Een comfortplaats is zo’n 90 vierkante meter groot.  Deze plek beschikt over een eigen 10 ampère elektra aansluiting. Verder heb je een eigen watertappunt en vuilwaterafvoer op de plaats.

Luxe kampeerplaatsen in Hardenberg zijn de comfort+ plaatsen

Een comfort+ plaats is zo’n 100 vierkante meter groot. Deze beschikt over een eigen 10 ampère elektra aansluiting, water en riolering en een cai aansluiting.

Comfortplaats met privé sanitair

Een comfortplaats met privé sanitair is zo’n 100 vierkante meter groot. Deze beschikt eveneens over een 10 ampère elektra aansluiting, water en riolering en een cai aansluiting. Daarbij beschikt de plek over privé sanitair.

Ligging kampeerplaatsen

Al onze kampeerplaatsen liggen aan de buitenzijde van een gezellig kampeerveld. Daarnaast beschikken al onze kampeervelden over een zandbak met hierin diverse speeltoestellen. Daardoor heb je altijd zicht op je spelende kinderen. Wij beschikken over zonnige kampeerplaatsen, maar ook over meer schaduwrijke plekken. Al onze kampeervelden zijn autovrij. Je kunt je auto in de directe nabijheid van je plek parkeren binnen de slagboom. Vanaf 2020 heeft de gehele camping gratis wifi.

Hond meenemen?

Wil je een kampeerplaats boeken en je hond meenemen? Ook dat is gewoon mogelijk bij ons. Wij beschikken over velden waar honden zijn toegestaan. Sta je liever op een veldje zonder honden? Ook dat kan, wij beschikken namelijk ook over hondenvrije velden.

In-en uitchecken

Wanneer je bij ons komt kamperen dan bent je van harte welkom vanaf 14.00 uur. Om 12.00 uur dien je uitgecheckt te zijn.

Wilt je een verblijf bij Camping ’t Veld in Overijssel boeken? Dat kan online. Ook mag je gerust contact met ons opnemen, wij staan je graag te woord!

Boek jouw kampeerplaats

Aanbiedingen en lastminutes

Laatste plek

Terraslodge

31 juli - 7 augustus. Nog maar één terraslodge beschikbaar. Geschikt voor 5 personen met ruime keuken en overdekt, inpandig terras.
Boek hier
vanaf 840
Aanbieding

Hemelvaart 2020

Lang weekend genieten! Ga er tussenuit met familie en vrienden. Het gehele weekend vanaf €165. Boek snel want er zijn nog maar enkele plekken beschikbaar!
Boek hier
vanaf 165
Aanbieding

Pinksteren 2020

Alvast in de vakantiestemming komen? Huur een luxe accommodatie bij ons op de camping! De gehele periode vanaf €275
Boek hier
vanaf 275
Camping 't Veld