Camping 't Veld
Camping 't Veld

Comfort plus kampeerplaats

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Nederland, Overijssel, Rheeze
 

Voorzieningen

 1. Keuze uit 8, 10, 12,14 of 16 ampère m.i.v. 2024
 2. CA. 100m2 groot
 3. Eigen watertappunt
 1. Gratis wifi (beperkt)
 2. Huisdieren toegestaan
 1. Tv-aansluiting (cai, dvb-c)
 2. Vuilwaterafvoer
 

Omschrijving

extra royale kampeerplaats waar de hond mee mag komen

Onze comfort+plaatsen waar honden zijn toegestaan liggen aan de buitenzijden van de velden specht en vlinder. De veldjes zijn ruim opgezet en gezellig ingericht. In het midden van elk kampeerveld bevindt zich een zandbak met enkele leuke speeltoestellen. Vanaf je kampeerplaats kan je dus altijd zich hebben op je spelende kinderen. Het sanitairgebouw is gevestigd te midden van al onze kampeervelden.
In 2024 kun je kiezen tussen een 8,10,12,14 of 16 ampère elektra aansluiting voor je kampeerplaats. Standaard is er een 8 ampère aansluiting.
6 Kwh verbruik per dag is inbegrepen.

13 recensies


 1. 9,3

  We hebben ontzettend genoten, We hadden ook ontzettend mooi weer. Sanitair was prima altijd schoon. Heerlijke douches. Het animatie team was erg enthousiast en leuk. Zeker een aanrader.

  Mei 2024 - Wim d.

 2. 8,9

  Geen recensie achtergelaten

  Mei 2024 - Rene W.

 3. 10

  Aankomst een hartelijk welkom door de receptie medewerker. We mochten al eerder de camping op daar waar onze enorme kampeerplek vrij was 2 animatieprogramma's voor iedereen en tiener,afwisselend en erg enthousiastteam. Zeer schoon sanitair zonder wachtrijen,met pasje maar zonder kosten. Gratis vaatwasser. Warm water met losse douchekop Mooie kleinschalige gemoedelijke camping met mooi ruim opgezette velden,speeltoestelen op ieder veld Alles auto vrij Vriendelijk en behulpzame medewerkers Veel te beleven in de omgeving Grandioze camping met kinderen tot ongeveer 12 jaar

  Augustus 2023 - marc e.

 4. 9,9

  Een kleinschalige camping met vriendelijk personeel en super schoon sanitair en in het zwembad is de wc ook schoon. mooie veldjes en zelf in de junimaand animatie voor de kinderen.

  Juli 2023 - B.

 5. 9,7

  Voelde weer als thuiskomen.Weer genoten van zes heerlijke weken.Komen graag volgend jaar terug!

  Juli 2023 - H D.

 6. 10

  Gewoon alles. Wat hebben wij het fantastisch gehad tijdens ons verblijf op de camping tijdens het Hemelvaartweekend. Het was ons 1 ste bezoek aan de camping en waren blij verrast.

  Mei 2023 - Margriet V.

 7. 9,9

  Prima camping. Sanitair gebouw altijd netjes en schoon. Brasserie heerlijk eten en vriendelijke bediening. Alle personeel op de camping is erg vriendelijk. Top weekend gehad.

  Mei 2023 - R S.

 8. 10

  De algehele sfeer was erg fijn!

  Mei 2023 - J J.

 9. 9,9

  Geen recensie achtergelaten

  April 2023 - Sina B.

 10. 9,6

  De camping is zeer proper alsook het sanitair is top. De Kids vonden het zwembad met glijbaan ook leuk.... en proper. Altijd even vriendelijk, we waren de enige Belgen op dat moment maar je voelt je steeds welkom. Speciaal nog extra broodjes gemaakt voor ons, zonder problemen en met een glimlach.

  April 2023 - Ronald G.

 11. 8,3

  Mooi veld, mooi toiletgebouw, mooie speeltuintjes, goed onderhouden, leuke plaatsjes in de omgeving, mooi fiets gebied, veel animatie ook al hebben we daar geen gebruik van gemaakt, grote plekken, niet zo massaal. We hebben het fijn gehad met de mensen op het veld, maar dat kun je treffen of niet.

  Juli 2022 - Anneke C.

 12. 8

  Problemen werden zo snel mogelijk opgelost.

  Juli 2022 - Marja H.

 13. 9

  Fijne kleine veldjes, prima zwembad, keurig sanitair!

  Juli 2022 - V.